Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutorina ima dovoljno dokaza da je dio BiH koje treba objelodaniti,neupustati se u humanitarne price nego iznijeti istorijske dokaze. Puno srece u tom!
Niko ne spori da je Sutorina BILA BiH, ali i Kosovo je bilo Srbija do prije nekoliko godina. Pa gdje je sad? I onda smjesno kad Srbi kazu kako je Kosovo Srbija. Ili po vama i dalje jeste?
Idiote, Kosovo i Sandzak su bili Srbija prije Turaka. Nije sve krenulo od odlaska Turaka, *** te oni. Pogledaj srednjovjekovnu kartu Srbije pa vidi gdje je Kosovo a gdje Sandzak.
Je li ta hebena Sutorina bila na karti BiH u vrijeme njenog priznanja,ako nije samo komplikujete i onako komplikovano stanje.
kad sutorina bude u granicama bih, ja ću mjesec dana stajat ispred vječne vatre i govorit : "jasam magarac, ja sam magarac" ... čemu služi ovo prodavanje magle ... ako neko zna nek me prosvijetli
e zdravo konstruktivni optimista s velikom dušom ... reci mi lutko, kako ćemo to i za koliko vremena ... i koliko će sve koštati i koliko si siguran u uspjeh pothvata
i na osnovu čega
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve dok su nam ovi konji nepismeni na vlasti nema nama Sutorine. Zalosno ali tako je.
...mislim da je jedini put da se obe strane saglase sa međunarodnom arbitražom...ne vidim razloga da đetići daju tu saglasnost...
...u teritorijalnim / graničnim pitanjima, pojam "oduvijek" je ridikulozan...
...sve je to problem "referentne tačke" u vremenu...