Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara otrcana priča a penzije vam po 200 km jadovi
Ovo je doneseno sve uz pomoc visokog predstavnika i izglasano u PARLAMENTU BIH...ja ne znam koliko glup i debilan mozes biti da povjerujes u ovo glasanje et... PARE VRACAJ DODO!!!
Pisel sta za ratu kredita, jesul se smilovali kinezi il nista od penzija hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mislim da je legitimno razmisljat o velikoj Bosni i Hercegovini i da pripojimo sebi sve teritorije okolo BiH na kojima zive Bosnjaci,Srbi i Hrvati.
Jeste li culi kako pjeva grupa ler 3 iz hrvatske...toliko ih hrvati vole kao u bih dodika...glavno je u koreografiji da izpucaju cep iz guzice al se hrvati ne pale na njih negativno iako mogu vise nego dodik...sta se palite ljudi,on se ne pita nista..
28 Juna entitet RS mora vratit 330 miliona maraka....a nema se od koga zaduzit osim od Kineza...koji zauzvrat traze garanciju u vidu imovine iki MMF koji trazi da Dodik neke promjene napravi u politickom djelovanju i ojaca demokratsku drzavu. Kibezi mu vise odgovaraju ali treba mu zakon da entitet je nosilac imovine..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obavezno ga povucite.Kako ga nije sramota da skrnavi ustav po želji dodika i onakav kakvog ga je Dodik zamislio a da izmišlja državnost manjeg ENTITETA u DRŽAVI B I H.
Biće i proce i sta dalje,RS u sastavu BHa.
I ponovo sve se svodi na desethiljadugodišnju istoriju čovječanstava a to je sve se svodi na jednog BOGA-NOVAC.Sve ostalo-pravda, čast.pravo.....sve je dim, sve je varka, svi vjeruju samo jednom Bogu -Bogu Novca
Kad si dužan nisi svoj.
Ova lakrdija se može nazvati i šou za vlaxadiju.
Predstava ide u nedogled, politicari se bogate i postaju popularniji dok se infrastruktura, slobode gradjana i napredak drzave u svakom pogledu zaustavlja. Jede se nacionalizam, dise se zagadjen zrak, gledaju prekidi struje, namjestaju se tenderi, poskupljuju zivotne namirnice gradjanima a povisuju plate politicarima itd u nedogled. Da ce srbi dobiti nesto 'rasparcavanjem' drzavnog nije nagadjanje jer kao i vuk politicari mjenjaju dlaku ali ne i cud.
Bratija je dobila haber da im od secesijskih i policijsko-vojnih ubleha nema ništa ,..Pa se sada izvlače , ko bajagi pretresajuči već adakta odluke i kućine , kojima je tobože istekao rok trajanjaaa...Ahhhhahaaaa....! Svašta...Bruka i sramota , A entitet bankrotiraooo ..Samo se čeka da sudija (Eu) svira kraj ,..I počne pljenidba...
Ja suplje Donijet ce zakljucak koji se nikad nece sprovest i lagano na rakiju i krmetinu u kafanu
Zamislite šta laje ovaj ker Dodik o svom običnom narodu kad onako laje u emisji na Đokovića..maliciozan lik u svakom pogledu
Hoćel biti koalicioni partneri-Konjaković,Nikšić,Forto..... da aminuju zaključke NSRS i potpisu Marfi-Eskobar-Smit deklaraciju o samostalnosti RS-a
Tužno je čitati komentare. Da čovjek prosto ne vjeruje čime se bošnjačko javno mnijenje zanosi. BiH je u velikoj krizi. Međunarodna situacija se promijenila. Umjesto da se sa Srbima i Hrvatima pregovorima traži kompromis vi podstičete teror nad Srbima i Hrvatima. Neće tako moći.
Sa komšijama se uvijek treba i nužno je razgovarati i dogovarati međutim ne sa slijedbenicima UZP-a i AGRESORIMA i onima koji slijede politiku GENOCIDA na SUVERENU MEĐUNARODNO PRIZNATU DRŽAVU BIH i na sve njene građane bez obzira na ime koji se ne slažu sa njihovim torovskim politikama etnopodjela.Naravno da ovdje treba dodati i trečeg etnotorskog partnera SDA koji je sve ove godine koketirao sa neprijateljima,razgovarao o podjeli pa na kraju to u Dejtonu i potpisao.
Sta ako ovo danas izglasaju,sta ce se onda desiti ?
Mene zanima hoćel ga sudije poslušati pa ostati bez posla i prihoda...
Poznata srpska mantra oni kao ugrozeni i oni se brane. A kada se srbi brane ide neka agresija, pa zlocini, jame, genocid... Al uvijek ugrozeni. Jer ako nije kako oni hoce, nema veze sto to s mozgom nema veze, onda su ugrozeni.
Trla baba lan... Šuplja prica od koje nema para, opet ce zastupnici na bogatu trpezu, a buranija po RS-u na javne kuhinje kao i u FBiH.