Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
☝️ Izdrzi generale ☝️
Sudi se Dudakovicu a Fikret Abdic vlast. To smo mi, ebo ti nas.
pa vidi mu se i po gubici da je ratni zločinac
Ako je po PRAVDI BOZIJOJ, NE MOZE UBISTVO U ODBRANI NIKAKO BITI ZLOCIN..... To sto jadni "covjek" uzima sebi za pravo da sudi je NAJOBICNIJE LICEMJERJE... Ali, kako god bilo da bilo, ISTINA i PRAVDA JE NEUNISTIVA i ona stize sve one koji je pokusavaju derogirati.....PolaHko ali SIGURNO.........
Dudak , mogu ti ga poDudakovati ! Agresiri bilo da kazne sve koj su pružili otpor i koji su branili gole živote ! OSIM ŠTO SU NAM USKRATILI PRAVO NA ODBRANU , SADA BI DA NAS KAŽNJAVAJU ŠTO SMO SE BRANILI I ODBRANILI !
Samo se čekao dan RBiH...
Ja sam zagovornik da se suđenja ubrzaju. Još imamo oko 2.000 kaznenih predmeta vezanih za rat koji čekaju za red. Obzirom na stopu smrtnosti i brzinu rada pravosuđa realna je opcija da će biti oko 300 suđenja u narednih 10 godina.
Da nije Alija na vrijeme uplatio pare, sada bi ste vi cmizdrili za ovim Atifom kao za onim Avdom iz Žepe i oplakivali đenocajd nad "nedužnim i golorukim " korpusom kao što pizdite za mudžahedinima iz 28 divizije.
cuj rubrika zlocin,,, stoko nedozvana da nije bilo ovakih heroja neb danas ni znao sta je net niti bi bilo klixa....
Iskreno se nadam da nije ništa skrivio. Lično sam oduvijek bio simpatizer generala Dudakovića i doživljavao ga kao dostojanstvenog i sposobnog oficira i stratega. Međutim ja lično ne znam niti mogu znati da li je ili nije kriv za ratne zločine. Generalno sam stava da svako treba odgovarati za svoje postupke, od mene do Dudakovića, bez obzira na vjeru i naciju.
@laganitza .....Eto ja sam stava da za sve zlocine MORAJU ODGOVARATI SAMO ONI KOJI SU IZAZVALI I PRVI NAPALI NA ZRTVU..........Da nije bilo tih IZAZIVACA I NAPADACA nebi ni GENERAL DUDAKOVIC ni bilo ko drugi nikoga ubijali.....Prema tome, RAZMISLI DOBRO o svom stavu.......@laganitza....;)
Nije kriv!
Ovo je specijalni rat koji UZP vodi protiv bosanskih heroja a nasi nazovipoliticari sute jer su od istih trpali u dzepove. Samo nek objave imena tuzitelja i sve je jasno.
džaba svi sudovi i presude...narod pamti i narod zna..
pumparica?
do kraja života će ga proganjati ono šta je učinio,ološ!
Ovo se sudi Bosni i svim cestitim i hrabrim sinovima bosanskim , koji se digose protiv srbijanske, potom i hrvatske agresije protiv Bosnjaka i njihove domovine. Gospodine generale zlo se opet ponavlja .Mit o Vama i vasoj hrabrosti danas posjeduje svaki cestiti Bosnjak. Pravda ce uz Allahovu pomoc pobijediti.
Atife, kad tad pravda dođe po svoje