Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrska Oricu u dokazivanju nevinosti. Samo hrabro kao i uvijek do sada.
Srebrenica zamjenjena i prodata.Naser oric je kriv za par direktnih ubistava.Naser oric je u miru klasicni kriminalac.Naser oric je ZNAO da je Srebrenica prodata. Naser Oric treba da odgovara za par ubistava zarobljenih vojnika i civila.
MIT I LEGENDA BOSNJACKOG KORPUSA
Oriću, cijenim te samo što si rokao Srbe u poštenim borbama. Ispao si faca, junak.
Xepoj Hacep
"NASER ORIC" JE SLOGAN BOSNJACKOG NARODA, KRIK KOJI KAZE "E NECE BITI KAKO SRBIJA KAZE" - PRKOS, PONOS SVOG' NARODA, KADA SE CINI BEZIZLAZNO, KADA NEMA SEME I MOGUCNOSTI ZA USPJEH TAD IMA "NASER ORIC" JEDAN OD SINOVA KOJI CE OSTATI ZABILJEZENI MEDJU MEHMED PASOM SOKOLOVICEM, KULIN BEGOM, HADZILOJOM, EFENDIJOM PACARIZEM, ACIF EFENDIJOM ITD.
XEPOJU
Pa sta i da jesu? Nek odgovaraju srazmjerno ‘zlocinu’ kojem su pocinili. Ako bi uzeli u obzir koliko Srbi odsluzuju kazne za silovanja ubitstva itd ovaj Orić bi trebao provesti 7 sati u zatvoru.
Only God can judge me
ko vjeruje u njega !
ISIL-ovac
Gotovo čitav vojni i politički vrh genocidne tvorevine je osuđen, našli su se na krivoj strani historije (u rangu sa Hitlerom, Musolinijem itd.) i kao takvi će biti upamćeni, a svi njihovi sljedbenici će biti poznati kao štovaoci djela ratnih zločinaca. Pokušaj prljanja časti komandanta neće uspjeti!
osudjen ali stvorili rs...drzavu srbskog naroda.....niti jedan bosnajk nije osudjen a izgubili bih...jel to ta vasa borba?....aaaahihihihihiiiiiiiiiii
@DrinskyVuk Nek si prizno kakvi ste ljudi..moli Boga da te se djeca ne budu stidjela, gdje god da maknes pecat te prati..ima nesto sto neki karmom zovu a ja bozjim odredjenjem, moli se da te ne stigne ni tvoju djecu..p.s. a i srbija vas se sjeti samo kad im sta treba
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma ti nisi naš heroj nasere ti si kriminalac ratni profiter i ubleha.
Tako, na svim stranama, oni kojima je rat u interesu, a to su nacionalističke vladajuće oligarhije, s vremena na vrijeme, puste svoje pse rata da pale, kradu, ubijaju... Onda ih malo štite, pa malo kriju i brane, proglašavaju nakim herojima, a u principu ih drže na lancu za moguće buduće potrebe. Zakrvavnjeno i zapjenjeno pseto, ne vidi dalje od lanca, zdjele i kućare i u svom gazdi gleda boga kojemu je spreman donijeti izmrcvarenu žrtvu.
Zakrvavljeno - op.a.
Za ubijanje civila najoštrije treba odgovarati svako ko je odgovoran. Međutim, realno Naserova borba za Srebrenicu bila je uzaludna i ne može ga kriviti niko što je slušao naredbe sa vrha. Srebrenica je crna mrlja bošnjačke politike i velika sramota srpskog naroda općenito.
sto?...da je alija dao duplo vise para...skenjali bi mi duplo vise bosnjaka...:)...koliko para toliko muzike
@DrinskyVuk Čega se pametan stidi budala se ponosi, vi Srbi ste očit primjer. Šta li se bogu skrivismo hudi i čemerni da budemo geografski smješteni do vas pa vas za vijeke vijekova moramo gledati i trpiti i samo čekati kad ćete dobiti priliku da se bavite vašom omiljenom aktivnošću: klanjem, silovanjem i mučenjem?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
NASER ORIC ZLOCINAC!!!! NASER ORIC ZLOCINAC!!!! NASER ORIC ZLOCINAC!!!!