Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mevlide, trebalo je da pucas po zgradi predsjednistva i parlamenta... bio bi heroj...
E moj Mevlide, šta li si ti htio taj dan, ali sigurno je da si ispao pravi papak...
Čim se napadaju amerikanci to je odma terorizam, a kada oni napadaju onda je to demokratija.
mevlide legendo, nikad neces bit zaboravljen
Jašarević je 28. oktobra 2011. godine iz "kalašnjikova" pucao na zgradu Ambasade SAD-a u Sarajevu. Tokom 50 minuta ispalio je 105 metaka i tom prilikom teško ranio policajca Mirsada Velića. da dodam jos jednom :D
koje je ovo govedo od insana,prvo ne priznajje ustav I zakon a kasnije eto kako sklapa sporazum sa tuzilastvom,jo bruke mevlide pacenice
Tokom 50 minuta ispalio je 105 metaka Jadni mi sa ovakvom policijom, pustiti plačenu budalu da ovoliko vremena šenlući
koja policija ? ja policiju samo vidim kad mi izbije iz grma ko ninja i trazi za sto ce mi kaznu napisati, nesto su i po gumama poceli zagledati.
Propali PLAĆENIK. Propali.
zao mi lika zaista, ali ako nista dobio je onaj dio gdje je puco naziv MEVLIDOVO SETALISTE
Sve je to fino, krasno i divno... Njemu se digne.., da puca u sred grada i onda ta zaostala, nekorisna jedinka društva, košta državu jedno 100-ak hiljada maraka, troškova pravosudnog aparata (u optimističnoj varijanti), dok u isto vrijeme, neko dijete vapi za tim novcem da bi preživjelo..
medvid
Evo teme za raspravljanja :) Mevlideeeee, o brate Mevlideeeee
mevlide, ne raspravljaj se sa sudijom, nabodi gaaaaaaa...
Mevlide ti si šupk, al' terorista sigurno ne! Što po fasadi,ako si terorist?Šupak jedan,jadavi!
Kakav crni terorista, glupa žrtva ispiranja mozga.
Gdje je ovaj Mevlid bio u ratu kad se rokalo, meni poslije rata i petarde za novu godinu idu na zivce, a on dosao usred bijela dana da puca po gradu. Kao on Sarajevo izabrao da iskaze svoje nezadovoljstvo, u Sarajevu ljudima pucnjave preko glave, imao je brate Ceceniju, Afganistan, Pakistan, Siriju, i Palestinu na kraju krajeva, i jos rani naseg covjeka, njega ne treba u zatvor nego u Mjedenicu.
slažem se!!!
Mevlide ...drži se svi Bošnjaci su uz tebe....pozovi još ovijeh naših nek der pokažu ko smo i što smo....
Ne provaljuj se !
A ko si to ti majke ti da ekskluzivno predstavljas misljenje Bosnjaka? Da te nismo kojim slucajem zaposlili kao glasnogovornika? Zato govori u svoje ime ili cuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)