Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pisam ti se na to brdo cobane...koliko znam bila je skoro na bazenima sto ti je u komsiluku...jao sarajlica...fuj
dok god bude gradjana poput ovog ampaka, mi nikad necemo napredovati
\"poznati po reputaciji\"!!!!!????????
@Bistrik: Tako je, zato na Bazene , inace blizu tvoje mahale i srca GRADA SARAJEVA, dolaze samo renomirani svjetski umjetnici poput Dare Bubamare, Seke Aleksic i ne zaboravimo rezidenta Koketa :)
@ampak Kakve veze ima molim te jel\' se bozicno/novogodisnje drvce postavilo na TRG ALIJE IZETBEGOVICA ? Budi malo \"ponosan\" na grad i na ovakvu ideju , i da covjek zna da se blize praznici a ne da hodas po tmurnom / sivom Sarajevu ;)
Sta ce se prodavati ovdje ?
nagovori mu se komsija.....................papci jos ne znaju kako se vozi na kruznom...........
@Hikmete , Janu nadji u selu zvanom Ilidza. Dole zivi i izlazi takva raja. Ovo je SARAJEVO i nema mjesta papcima. Ostani na Ilidzi, Sarajevo nije za tebe.
Hocel doci Jana pod ovaj Coca Cola sator ili sam ja dobio pogresnu informaciju ?