Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno da vam kazem. Ne moze Sarajevo da bude u rupama i plocnici osteceni. Pogledajte po evropskim gradovima kako su plocnici lijepi. Mozda da se stavi crveni mermer ,koji jeste skup ali ima lijepo izgleda i na tome napise koliko je ljudi tu poginulo. Nisam protiv tih ruza ali treba to urediti, jer ja volim Sarajevo i hocu da najljepse izgleda.
ni zaboraviti ni oprostiti nikad ne treba,previse je palo prolivene krvi nevine da bi se sada samo tako preslo preko toga.ko\' oprosti i zaboravi HARAM mu bilo!!!!!!!!!!
@ NEKOM IZ MASE Kak ste vi genocidasi perfidni i namazani vi bi da se sve pomete u zaborav pa do novog genocida.Ocito vam ne smetaju spomenici Drazini i kokardasima,palikucana sto ih dizete i velicate vase ludake po Genocitetu i Septickoj Smrdiji a smetaju vam tragovi vasih granata kojima ste ubijali sve esto se kretalo u gradu i na ulici stajali u redovima za vodu ili hljeb a posebno djecu civile i nejac.Pa zara je peticija potrebna da se odrzava sjecanje i da nove generacije koje budu hodale tim ulicama ne nauce sa kavim zvijerima smo imali posla.Gradonacalnica kao i minderhanci grada Sarajevoa kao i svi drugi moraju brinuti da se ne zaboravi zlo koje nam je cinjeno i cine danas ti isti subarasi i dvonoge zvijeri koje bi nas opet unistile da mogu. Umjesto da pisemo peticiju za izgradnju muzeja Genocda i Holokauste nad Bosnjacima da u svakom vecem gradu imamo muzeje poput Jevreja da nam djeca uce kakva su gamad ti cetnici fasisticka stoka domaci petokolonasi i neprijatelji kao i i susjedna Smrdija .Djeca moraju uciti o najduzoj opsadi grada u Historiji kao i pogubljenju gotovo 10 hiljada sebrenicana u jednom danu u kojem su ubijali pijani krmoglavi vlasi sa brda opancari i dvonoge zvijeri,palikuca,siledzija i pljackara.Na njihovu zalost sve je zapsiano i snimljeno tako da ce ih pratiti dok su zivi i svjedocit ce o njima i njihovim zlocinima. Ne samo ruze smrti da se obiljeze vec izgradnaj muzeja stardanja i genocida nad Bosnjacima da se gradi u svakom gradu gdje je zlo nacinjeno jer je to jedini nacin da nezaboravimo a da ih podsjeca i da se crvene nihove buduce generacije ako znaju sto je sramota i pokajanje. Dokj e nama Spasoja Tihica i slicnih izdajnika trava zaborava koju bi da nam posiju je ono cemu se moramos uprostaviti i prepoznati te izdajnicke stakore i poslati ih na smece BH historije neka se raspadaju sa svojim istomisljenicima i neprijateljima i time im poruciti da se Bosna nece raspasit i da ce nadzivjeti sve njene neprijatelje i izdajnike.
@neko iz mase, mudrost je ne zaboravit i ostavit dokaz i svjedocenje barbarije i zvjerske primitivne cetnicke bagre,nek sve generacije vide i znaju kakv divljacki monstrum je mjesecima zlostavljao na svim mogucim nacinima populaciju nevinih dusa...ubijao i hinjski genocidno planski rijesio sravnjat Sarajevo s zemljom! Ne zaboravit,ne oprostit! BOSNA4EVER!
umjesto da se sve ukloni sto ima veze sa ratom i sa patnjom i stradanjem vi to jos zelite zastititi.Pa vi fakat niste normalni.Samo gledate u proslost....ccc