Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako niste znali, NATO pomaze nasim vojnicima da se vrate u svijet bez oruzija, da sebi grade buducnost, da se obrazuju, da ih nauce kako napraviti CV, da se edukuju o procesu trazenja nogov posla i o samom procesu intervjuisanja...sve ono sto nasa drzava nije i nece uraditi za iste...zato ne laprdajte tu jer se uvijek nesto negatino mora komentarisati kada je u pitanju bilo kakav clanak za pomoc. A sto se tice praske dragi mujaga, NATO je prikupio velike donacije i svaki od tih vojnika je dobio pocetni kapital za zivot, bilo to za osnivanje vlastitog biznisa ili da prezivi 3 mjeseca...druga stvar je onih koji ne znaju i nece ulagati u buducnost pa s noge na nogu.
hajd ti nikola u svinjac na radno mesto,nije ovo za tebe.
Još jedan korak ka NATO-u,bravo i samo naprijed,BiH više NIKADA bez oružane sile,taman kada bi od usta odvajali,jačati vojsku zbog toga da nam se ne ponovi 92-ga i još jedan gen0c1d,trebamo biti spremni jer oko nas je par miliona dušmana koji bi htjeli da nema ni Bosne i Bošnjaka,trebamo biti uvijek spremni i u eventualnoj novoj agresiji dočekati ih kao najveće uljeze a njihovim mamama ih vratiti u crnim najlon kesama.Nema druge POOZDRAV DOMOVINI !!!
Molim nekoga pametnog da mi rastumaći gore napisani šupljak, a da se ne zacrveni: \"Aktivnosti ovih centara uključuju individualno savjetovanje usmjereno na razvoj individualnog plana za reintegraciju po potrebi pojedinaca, kao i podršku u procesu reintegracije asistiranim pojedincima.\", i da mi reče kako se gornji navodi u praksi pretaču u veknu hljeba i litar mlijeka. Hvala!
BUDALA OSTAJE BUDALA PA TAKO I OVAJ TZV SARAJLIJA
CIJELA TUZLA ZA ONU ME STVAR MUZLA HEHEHE.........