Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas otezano??? ma nije valjda...
smrc-;(
...sve petljancije i laži...lažiraju se stvarna stanja, da bi se izvuklo što više sredstava iz budžeta za kvazi projekte koji nikad ne ugledaju svjetlo dana... ...a isto tako s ovim se pokušavaju obrlatiti kojekakvi medjunarodni kreditori...da bi im kapnuli love za isto tako kvazi projekte- a koje bi pare završile opet ko i do sad! u djepovima ili pokrivanje budzetskih rupa!
Prva stvar koja se treba promjeniti su vodomjeri, stari i jeftini koji su osjetljivi na zrak. Zrak toliko zavrti vodomjer da vam se i glava zavrti kad ugledate račun. Drugo, mijenjanje gradskih cijevi, nigdje u svijetu nije veći gubitak vode kroz cijevi kao u Sarajevu. Pošto je to u nekim mjestima skupo, bušenje i ostalo, nakon kvalitetno urađenih radova i postavljanje kvalitetnog materijala, 50% troškova da plaćaju građani 1 KM narednih nekoliko godina, s tim da se ima uvid u transakcije (javno je dobro sviju nas, bolje i to nego da prodaju i da imate privatnika, koji bi vam zatvorio vodu, izvozio u arapske zemlje, a nama uvalio janu po jeftinijoj cijeni). Treće, ako se ne obavi ovo gore navedeno, hitna smjena i otkazi 50% ljudi, pogotovo u vrhu i birokraciji.
Kakvi ublehaši i lažovi, a narod ovce obične, i nisu za boljeg!
I ti spadaš u "narod"...
Ja spadam u pojedince koji se bune.
Ma jel moguce...
Hoće to kad svaka šuša hoće da živi u Sarajevu. Kad bi Allah Svemilosni dao Amazon da teče kroz čaršiju ne bi nam moglo bit kad ostavljamo prostranstva i trpamo se u Sarajgazu.
Da, drugi su krivi, a ne što preko 50% se gubi u cijevima dok dođe do korisnika.
Hoće to kad svaka šuša hoće da živi u Sarajevu. Kad bi Allah Svemilosni dao Amazon da teče kroz čaršiju ne bi nam moglo bit kad ostavljamo prostranstva i trpamo se u Sarajgazu.
eto kao sto rekoh . sarajevo s vodom devera k'o palestimja.
palestini-lapsus u tipkaranju