Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOkle vise ???? ako danas ne skinemo bagru sa vlasti onda nije do njih ,mi smo ti koji ih dovodimo na vlast !!! Hoces protest? Hajmo februarska rajo ,evo sanse da se cuje nas glas ! Plenumasi... deder sad ga plenumaj na izbornom mjestu.Ako dovedemo istu ili slicnu garnituru...yebo ti nas. Zato,SVI NA IZBORE, hajmo izabrat ljude koje ce biti nama sluge a ne mi njima.
Ha ha ha ha .. mozes samo da biras koji klovnovi ce biti medijatori izmedju robovlasnika(korporacija i banaka) i robova (radnika)
Svi :ozlojađeni, prevareni, nezaposleni, siromašni, ucijenjeni, beznadežni tj 90% nas danas imamo moćno oružje u rukama a to je olovka. Možda nemamo za koga glasati ali itekako imamo protiv-koga a i to je vjeruje pomak naprijed..
Birajmo sposobne ljude a ne ove koji nas kradu, lazu, obecavaju... Ako ponovo iste budale pobjede, onda je problem u nama. Koliko kosta jedan poster? Da je 1km, koliko je samo novca baceno dok ljudi rove po kontejnerima.
...ipak je lakše rovit kontejner dok te lider sa bandere brižno gleda...tačno osjetiš tu povezanost između kontejnera i lidera...
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ko ne glasa mrzi Bosnui!
A ko glasa i drugome bira predstavnika, naj više je mrzi!
ODMAH SADA PIŠEM e-mail SREDIŠNJOJ IZBORNOJ KOMISIJI I PRIJAVLJUJEM OVO SMEĆE OD PORTALA ?????? Mislim da je vaša , prije svega OBVEZA, a poslije toga i DUŽNOST da danas u vrijeme Š U T NJ E obustavite sve komentare, na sve vaše textove jer DOBRO ZNATE da će se u tekstu o cijenama s pijace OBVEZNO agitirat za pojedine stranke čiji ste, usput i vi agitatori !!!!!
"Posro" se na Bakira Izetbegovića http://sh.st/yFa6h
Odoh glasat.Ne očekujem ništa, ako me neko sretne i upita očekujem li promjene ili nešto bolje zatjerat ću ga u pm, jer je to pitanje vrijeđanje inteligencije i ponižavanje ujedno.Sve što očekujem jeste da stranačka djeca koja u naredne 4 godine završe škole odmah dobiju posao u telekomu, elektroprivredi....itd
VREĆAA ZLATAAA ZA MOG BAKIRAA!!!
"Posro" se na Bakira Izetbegovića http://sh.st/yFa6h
Kiseljacanine paril ti se majka jos na kiosku za pogace
Juhhuu od sutra jedemo zlatnim kasikama
Da da...sa njima ćemo naredne 4 godine jest g*vna :)
Kiseljacanine paril ti se majka jos na kiosku za pogace
Ostat ce sve isti na vlasti, dzabe glasat i opet kasnije ce reci ne valja drzava, ova drzava je samo za bogate i rodbinu. Prije mjesec sam bio ubijedjen da ce se drugacije stvari odvijat na izborima, da ce otici stari politicari u proslost. Ako politicar ima bogastvo kazu nakrao se, a ako nema kaze ide upolitiku da se nakrade itd... Kada li ce doci vrijeme da kao u srbiji jedna stranka osvoji vise od 50 % glasova. U Sloveniji se zaduzili ali za taj novac otvorili firme i sad vracaju kredit , a sta je kod nas, zaduzuju se, firme se zatvaraju. Sve kasni, stipendije kasne 3 godine, podsticaji jos vise. Gdje je jacanje industrije,ekonomske reforme, smanjenje uvoza itd..
Odoh glasati "U jedinstvu je snaga".
u gluposti je snaga
ko ojaca od te snage????!!!
svojim glasom, za bilo koga, samo produžavamo ugovor o radu, ovim usranim političarima , na još 4 godine, u najboljoj firmi na balkanu, pa i šire. Dakle nije do njih, do nas je, I ZATO ŠUTI, TRPI , I GLASAJ MOJ NARODE GLUPI.
SDA
Razlika je izmedju imati pravo glasa i imati izbor. Ko glasa prihvata ovaj nakaradni sistem, sratno.
...filozofska.
neko je vec napisao grafit: Glasali ste, sad jedite govna.
...eo jedna od mene, da narušim predizbornu šutnju :) http://www.youtube.com/watch?v=hyglVM9H57k