Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baci para da se igramooooo igramooooo igramoooooooooo!!!!
Zato će nam skoćiti porezi jer mi plaćamo njihove budalaštine...Koja je politička stranka zastupa tezu da treba smanjiti porez i povećati standrad građana---nijedna, jer znaju da u BiH žive nepismeni majmuni koji ne žele da misle svojom glavom nego insistiraju da to nije njihov problem ili pak šute jer znaju da ima gorih od njih... MMF je najgora solucija jer se naši političari nisu promjenili i ne treba im dati pare nego ih treba u zatvor poslati...treba sve ovo srušiti pa ispočetka... previše je tetaka, braće, sestara i ostalih zaposleno u prevelikoj administraciji koja ništa neradi i samo troši moje pare, a ja znam bolje od njih kako da trošim svoje pare... Tražite manje poreze, bolje ceste, manju administraciju i svima će biti bolje....može li to biH bez krvi, može li ?
Uzimaju pare da plate prošli kredit od MMF-a. MMF-u je bitno jedino da kada ispostavlja račun svojim nadređenim prikaže kako su uspješno dali svoj kredit a to pravdaju tako što će strana koja je primila kredit i da ga vrati...Ako se to ne bi desilo onda MMF loše posluje i onda bi išla revizija zašto su dali pare i zašto nisu ispoštovani njihovi uslovi. Umjesto da se administracija smanjuje mi je imamo danas više nego ikad. Upravo iz tog razloga MMF je pristao da nam da pare opet jer ide slijedeći izvještaj a ovi naši nema šanse da vrate novac jer su ga potrošili na pare i penzije i lopovluk, te pare, ti milijuni su potrošeni i sad ćemo se opet zadužiti.