Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da budu ljudi ov iiz oruzanuh snaga u budjetu..jer stvarno su to i zasluzili...svaka ljudima cast...a nisu im velike nesto ni penzije nesto manje od 10 mil za njih treba godisnje.....oko 400 KM
NEMA PODJELE DRZAVNE I VOJNE IMOVINE NA ENTITETE !!! Ko dijeli drzavnu imovinu TAJ JE OKORJELI NEPRIJATELJ R*epublike Bosne i Hercegovine ! Ovo je ZAMKA koju EU-a nastavlja za KRAJ nase domovine, jedne i jedine ! Sto nisu USPJELI u RATU, EU-a i fasisticka srbija sa genocidnom tvorevinom, OVIM putem ce TO URADITI, TJ . DOKRAJCITI ZAUVIJEK DRZAVU BIH-u PODJELOM \"NJENE DRZAVNE IMOVINE\" NA ENTITETE ! Zvonimire, NIJE CUDO STO JE \'PREDSJEDNIK TE KOMISIJE JEDAN \"ZVONIMIR\" A NE MUHAMED ! Kapito ?! Ko dijelijo DRZAVNU IMOVINU R BIH-E NA ENTITETE DIJELIO SVOJ GROB I MEZAR SVOJEG DJETETA SA NJEGOVIM TJELOM STO PRIJE !!! Da Bog da SVI koji planiraju dijelti DRZAVNU I VOJNU IMOVINU NA ENTITETE I SVI KOJI SUTE A DOBRO ZNAJU POZADINU SVEGA ZEMLJA BOSNE IH PROGUTALA ZA SVA VREMENA KO I NJIHOVE NAJMILIJE ! Zasto su ginuli vise stotina hiljada Bosanskih vojnika i civila ? J*e*b*o VAS SOTONA SAVA VAMPIR STOKO IZDAJNICKA !