Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!!
jednog OD 273 uslova
necemo mi jos dugo u EU veliki teret terorizma nosimo ,kud dadosmo nase BIH pasose onim arapskim teroristima
Bošnjaci u BiH pozvani na džihad Najnovije poruke prvog i drugog čovjeka Al Kaide, Osame bin Ladena i Ajmana al-Zavahirija, objavljene su na islamističkim portalima širom svijeta, pa i u BiH. Naime, portal www.putvjernika.com, koji, navodno, uređuju članovi mudžahedinske zajednice u Gornjoj Maoči, kod Brčkog, objavio je poziv muslimanima, ma gdje bili, da se uključe u borbu protiv američkih i izraelskih ciljeva širom svijeta.\"Protesti nisu dovoljni da bi se suočilo s bombama. Neka naš gnjev proizvede efikasnu akciju, koja će poljuljati stubove krstaško-cionističkog saveza, uz Alahovu pomoć. Dakle, muslimani, ma gdje bili, robujte Alahu i odazovite se obavezi džihada\".
Hocu i ja u EVROPU, place majci bosnjak mali. Sto me rodi nesretnoga, bijeli sengen meni fali dozivjeti nikad necu da putujemo mi bez vize! na nasih 24 posto stalno patnja, stalno krize zar da zivim godinama od Maoce do Bukovice? dok ostali putuju od Majorke pa do Nice Kako majko da provedem ovaj zivot u veselju? Sine, u inat kjafirima podrzavaj ti Arziju
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu.
Cini mi se da ke Mijo Kresic Hrvat,ako gresim nek mi neko da objasnjenje u suprotno.
KATASTOOFA! IMENOVATI JEDNOG TER*ORISTU KO STO JE MIJO KRESIC , LAZOV, MANIPULATOR I KOJI PODVALJUJE RAZNIM ZAVJERAMA BOSNJACIMA U BIH-E, SLAO JE LAZNE LISTE TERORISTICKIH MUSLIMANSKIH BOSNJACKIH ORGANIZACIJA UN-AMA ZA PODVALU, PROIZVODI I HRANI VEHABIJE U MAOCI SA SPIRICEM I BORISOM TADICEM OVO JE KATASTROFA ZA BOSNJAKE U BIH-I! MIJO KRESIC CE PODVALAMA I LAZNIM AFERAMA O TER*ORIZMU I VEHABIJAMA UPROPASTIT KO PRVO BOSNJAKE PA I DRZAVU BIH-U! KATASTROFAAAA ZAR NIJE TREBAO OVAJ OKORJELI CE*TNIK I NEPRIATELJ DRZAVE BIH-E DA DA OSTAVKU POSLIJE AFERE O SLANJU LAZNE LISTE UN-A ZA PODVALU?! PA KAKO MOZE JEDAN LAZOV I MANIPULATOR BIT NA CELU POLICIJE? PA BOSNJACI ZASTO DOPUSTATE DA VAM JUCERASNJI KOLJACI, UB*ICE I GENOCIDASI SRBI DRZE MUP, POLICIJU, SIPA, TUZILASTVO? PA HOCETE LI DA VAS OPET SRBI UB*IJAJU CRNI VI?! PA MIJO KRESIC JE NAJVECI TERORISTA I MANIPULATOR STO SE TICE POLICIJE U BIH-I? ZASTO NEMA NI JEDNOG BOSNJAKA U MUP-U, SIPA,NATO ITD?
ma kakav bezvizni režim, nama treba svima lancima na nogu zavezati željeznu kuglu od 50 kila da se nemožemo kretati ni po mahali, a kamo li da idemo gdje vani... ko što reče dery, kuka se kako se nema šta jesti, a u šoping bi se u EU išlo
Ovaj demagog i lazov juce izjavio u Briselu sve smo ispunili za dobijanje senge.bezviznog rezima a Danas o ispunjenju jednog od uslova za ukidanje viza.Jednog od uslova znaci ima ih jos.
Sve za putovanje kojekuda, a nista za ljude. FUJ! Drzava se raspada a narod bi u soping...bljak!