Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipicni primjerak rase baHlincadi,omrzenih u svijetu koje i izvorni i.slam smatra i.zmetom od v.jere jer u njima tece cista h.riscanska krv i jer zderu prasetinu krijuci jer je vlast zabranila.Kaonsto kazu Arapi: onaj ko izda rod i v.jeru izdace i opet.Nije laHko biti baHlince omrzenu u svijetuni i.slamu
A jes nasao nacin kako ce protiv Amerike.Hajvan. Sjetite se samo kako je defilovao(da ga svi vide,ha,ha)po Sarajevu. Ko Sanco Pansa.
Ovo je velika budala a ne patriota. Ko li ga je samo \"napamtio\" da ovo uradi. I sad trazi pravdu? Dobice pravdu.
Pravda za Mevlika xD
ovo je veliki čovek i bosanskii patriota , da nam je više ovakvih hrabrih ljudi .
NE DAJ SE MEVLIDUUUUU, SVIH 23,58% JE UZ TEBE !
svi smo mi mevlid , drži se junačino cijelo sarajevo je uz tebe !
ne.daj se ME.VLID.U!!!