Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@loading :))))))))))))) aferim, momce...
sad ce ovi cericevi, usta.še i cet.nici zajedno da kazu sve je to udba zakuhal! hahahahah
da da nego puce budzet u federaciji
Pored titinih kriva je Eu jer od 1992. ne želi podjelu BiH a danas okreće leđa. Ako nije mogla podjela 1992. kako to može danas ? Zašto je poginulo 200.000 ljudi ? Ako se 1995. znalo da BiH ne može opstati zašto su to maskirali u Dejton i zaluđivali narod 14 godina. Nisu krivi ravnogorci što neće sa nama, krivi smo mi što hoćemo sa njima.
da se ne zavaravamo :))
Ma nije problem u rs ni u dodiku za ovo u federaciji! Ovo smo krivi mi! Elem, opet se bune oni koji najvise imaju ... pa zar to nije sramota ... pored odlicnih placa u javnom sektoru, oni povrh svega uzeli sebi i dva sata pauze ... e jedite go..vna i vi i vasi protesti
mah, nismo mi narod koji je u stanju da se pobuni, u pravom smislu te rijeci... sve je to nekonkretno i bezopasno za ove nase foteljase...oni su toga svjesni pa nam i rade ove apsurdne stvari......a mi cekamo i cekamo nesto bolje.. a vec i ako se desi neka veca buna mase, lako je onda to facama iz fotelja podijeliti na tri....jer.....narod je glup
titini su ti opismenili roditelje :)
za*ebancija je plod razuma :) a ravnogorci su i realni i ruralni i retardirani :)
Zbog ovakvih Titovih omladinaca kao što je commi nam se dešava to što se dešava. Glava u pijesku i maštanje, idealiziranje. Nema druge nego čekati da pomre Titova generacija, dok je ona na vlasti nama nema budućnosti. Nakon toga podjela ali 50% Bosne Bošnjacima, nema druge, da se ne zavaravamo.
Jedno je zaje bancija a drugo razum. Realniji su ovi ravnogorci od tebe.
commi ima da plati adsl njemu dosta :)))
to ti je danas prilicno rijetko ovdje :)
zabavljam se sa ovim sovinistima....malo pouke, malo zabave...ne vrijedi se zbog toga nervirati :) inace sam na onome sto se zove \"normalan\" i \"nezaglupljen\" :)
Na čemu si ti jarane. Tebe da pljuju ti bi pričao o ljubavi. Jesi li fakat toliko glup ili ne kontaš ništa.