Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od NAJPOSTENIJIH I NAJSKOLOVAVINIJIH SUDIJA U BiH. Veliki gubitak. Da ga noisu koknuli na neki nacin, bar nekim intrigama i slicno. Bio je mnogim korumpiranim i lopovskim elementima \"trn u oku\". Nadasve posten i iskren i savjestan i covjek i sudija. SLAVA i HVALA mu.
E sada je Staljin na ONOM Sudu da položi račune za pravdu koju je dijelio,posebno i kao čovjek šta je uradio......
Neka ti je laka zemlja!
Bosna izgubi svog Borata
po izgledu, odlucan, jak, fokusiran, robustan... pravi sudija! (i meni pomalo liči na Ničea :)) steta sto ovako kvalitetan i relativno mlad čovjek ode na drugi svijet. neka mu je rahmet duši.
Umro je čovjek! Je li bitno da li je sahranjen, ukopan,pravoslavac, katolik, musliman... Je li bitno je li biloa dženaza, sahrana.... Je li bitno da li je bio ateista Umro je čovjek....
Seljaku je bitno, cuj, pa ne moze se reci da je neko sahranjen ako je imao dzenazu.Pa to je kljucno pitanje. Hm, mogu li na engleskom reci da li je ukopan ili sahranjen, ali onda neces znati sta je od to dvoje....????
Je li bitno da li je sahrana ili dzenaza? Bitno je da je bio COVJEK pa onda sve ostalo!!!
@nebitno Koji si ti KLOC-BUKOVI
Nazalost umiru ovako dobri ljudi i posteni,a ostaju kriminalci . R.I.P.
\"čovjek koji je dao nemjerljiv doprinos oživotvorenju principa vladavine zakona i izgradnji pravne države\" Pitam se samo gdje li je ta vladavina zakona i pravna država?
sigurno nije đenaziran nego je klanjana đenaza a zatim je ukopan ili sahranjen kako piše gore.
@Nebitno - po tvome ispade da je katolik posto je ukop njihov izraz
Pa ček, jel to on srbin ili mozda ateista pa da kazete sahranjen ccccccc pa valjda ukopan, koji ste vi klocevi, mislim ova novinska agencija FENA. Uzas