Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu od smoga svakako nema ni Sunca ni dana.
@PupanOždrljić buraz otisku na planinu IZADJI iz ovoga
"Danas je službeno prvi dan zime, kada je dan najkraći, a noć najduža". čombe, jesi to ti?
Ono što je u svijetu najmračniji mjesec u Bosni i Hercegovini je najmračnija godina. Ili decenija.
Zato sto pocinje dva dana nakon 29 novembra. Tek tada je pao ljudima mrak na oci.
Kod nas mrak odavno!
...neko će se opeći
Procitajte o dark winter project zato je najmracniji.
Odoh se danas skijati na moju Jahorinu, najljepšu planinu u komplet Srpskoj Republici i okolnim zemljama
@gooUser1608321633 Jahorina jest najljepsa i najbolja u BiH koristim je stalno. Ali ona je Bosanska, kao i RS. Sve je to nasa lijepa BiH. Samo pingvini kao sto si ti i onaj vam vodja unistavaju ljepote ove drzave. Pa sta sam na jahorini upoznao beogradjana to je sve gospoda milina ih slusati, dok vi iz BiH iz entiteta Rs ste najgadniji deifinitivno mislite da ste nesto sto niste i sto za sto vas niko ne dozivljava. LP
Meni je broznik najljepši
Danass je Mostar zakucao ekser u kovčeg. RIP Mostar
@entropist Zakucao ga Čović Bošnjoooocima
Pa zato je i Bozic crkva prebacila u u decembar iako se Isko rodio na proljece . Sve su ustanju da se uvuku u pakas paganima . Samo je jedna ispravna vjera a to je u Majku Zemlju ( Gaïa ) i boga Sunca . AUM ( ispravno i izvorno a ne plagijat amen )
@JusticierIlegalni3 Nema drugog boga osim Allaha s.v.t, koji nije rodio i rodjen nije i niko Mu ravan nije!! Zaista je mnogobozstvo velika nepravda, zabluda i propast!!
kako gdje. na juznoj hemisferi sunce sija ko tepsija.