Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroji nasi
bio sam vodnik u diverzantskom vodu prve regularne pjesadijske cete...ranjavan sam tri puta...vojni invalid sam visokog procenta...tesko se krecem...od invalidnine placam kiriju...penziju mi nisu dali...a moj prijeratni stan je zaposjeo mrtvi dr. imamovic...inace ugledni clan stranke...
ja sam dva puta ranjen ali srecom oba puta lakse i nemam problema ali znam sta je ranjavanje tako da drzi se brate pozdrav od 5mtb Dobrinja na kraju zavrsene kao 155mb.
Veliki covjece, prvi presjednice, tvorcu Republike Bosne I Hercegovine Alija Izetbegovicu neka ti je vjecni rahmet, a Armiji Republike Bosne I Hercegovine sretan dan osnivanja. Pozdrav Domovini.
Hvala na čestitkama, takodje mojim saborcima gdje god da su, čestitam Dan Armije...Živjeli
Niukakvu mi slobodu nismo otisli! Na zalost dobrovljno smo otisli u robstvo, ne samo mi nego sve drzave Jugoslavije! Imali drzavu sad imamo protektorat za izvoz radne snage!
Shvatite molim vas da nijedna armija i niko u tom ratu nije bio posten i odan. Svi su ubijali neduzne civile, pa i ova casna armija. Moji su rodjaci ubijeni na podrucju Ze-Do kantona od iste ove armije, ali ne osudjujem ih jer je bio rat, samo osudjujem sve koji kazu da je neko bio u tom ratu castan. Svi su bili gresni, samo neki u vecim mjerama, neki u manjim.
Mudzahedini i brojni logori su ukaljali ARBIH
Gledao na Youtube ovaj snimak nekih 20 min i suza mi krenu :-(. ARMIJA BIH je naš vječni heroj. Odbranili se od neprijatelja ,od 4.vojne svjetske sile. Srce mi ko Trebevic kad vidim prepuno Koševo i ljude poput Dudakovica, Ganica, kasnije i Alija. Heroje Nanica, Safeta Zajku, Envera Sehovica i još mnoge zaboraviti necemo. Volim našu hrabru Armiju i Bosnu i Hercegovinu !!!!!!!!
Zao mi je sto babo osta da brani ovo... Trebo se dohvatit Minkena... Sada bi ja preko ljeta dolazio u bembari, zalizan, sa poderanim pantolama, sluso Enesa Begovica i trazio nevjestu...
Bilo bi dobro da se ne zaboravi sta su ciljevi ARBiH i da se toga drzimo.
Od rata je prošlo više od 26 godina, a od tada se na BH vlasti smjenjuju samo kriminalci! Otjerali su više BH djece od svih agresora zajedno u njenoj istoriji!
Reko bi neko ko nezna , 6ta Americka flota , a ono indijanci iz Perua )) ;)
"OD NAŠE SU KRVI OD NAŠEGA SOJA ZAPAMTI IH DOBRO DOMOVINO MOJA OD NAŠE SU KRVI OD NAŠEGA SOJA"
Buhine kuće, grabovica, uzdol, križančevo selo, mudžahedini, sretno i ne ponovilo se
Prenijelo dedu Alju pa tekbirao sa garavim iz El Mudzahid i ode graDZanska u istoriju.
Danas je 30 godina od osnivanja Armija RBiH: Slavni dani zajedništva na putu do slobode. O kakvom zajedništvu pričate.
''Srce heroja, inat tvrd. 15 april - Bosna ili smrt''!! 🇧🇦♥️