Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoze covjek biti kriv kad brani svoju zemlju
Bilo ko je zloupotrebio ovlasti i ubio čovjeka bilo kako osim u samoodbrani treba da bude zatvoren kako i dolikuje. Zasluge za navodnu odbranu Podrinja koje mu pripisuju njegovi sunarodnjaci ne briše njegova zlodjela. Ako je kriv za zločine nad Srbima - u zatvor.
https://www.frontal.ba/blogovi/blog/60306/zasto-se-manipulise-srpskim-zrtvama-u-regionu-srebrenice
Tacno su ovi servi(citaj cgank) bolestan i u lazi narod ogrezo...to su svjetski manipulatori...krenuli sa tuzbom od 3200 i na kraju spala na tri zarobljenika da su ubijena i tu nemaju dokaza...kakva stoka originalnog ciganskog porjekla navikla samo na laz
Haha pusti lazi, ofirni ste bas ciganski...samo tvoje prisustvo ovde dovoljno govori da znate sta je istina a sta laz...ja ne znam ni imena romskih/servskih portala a vidi vas ovde hahaha...evo jedna markica kako i dolikuje ciganu idi odmori
https://www.frontal.ba/blogovi/blog/60306/zasto-se-manipulise-srpskim-zrtvama-u-regionu-srebrenice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gazija sa Podrinja
Nema od ovoga nista, prije cu ja dobiti i loto i bingo no sto ce Naser 'Ko na Bozic u Kravicu dodje' robijati. Samo mi nije jasno braco Bosnjaci kako mozete voljeti covjeka koji je ka najgori jado pobjegao u helikopteru a svoje ljude ostavio da izginu a da se okrenuo nije.
Zar je zločin BRANITI SE
SRETNO KOMADANTE
Ide jedna oslobadjajuca, jos jednom da se dokaze nevinost naseg naroda, a da se agresori jos jednom postide!
Sto utrednik brise komentare nije posteno☹
Dabogda te na dozivotnu klasicni dezerter izdo Srebrenicu
zločinačko tužilaštvo kojim upravlja genocidna gamad,bobanovi promicatelji i šćepini petokolonaši, pokušavaju na sve načine da najbolje sinove Bosne proglase zločincima!
Ebo te on u taj mozak prazni pa bar danas mozes naci sve o svakom
Jašta, sve si. pravu, Naser je bošnjački heroj, borac za ljudska prava, treba ga kandidovati za Nobelovu nagradu za mir!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bice mi drago ko Bosnjaku da te oslobode,ali sto izda Srebrenicu to ti ne oprastamo🚁🚁🚁🚁🛫
NASER ORIĆ je spasio živote Srebreničana raskirajući svoj vlastiti život ! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
e baš si adolescent...
Jest yebo te on ostavio narod i pobjegao dupe u cosak i ostavio na milost i ne milost koljacima “Dikanima”
Ovo je isto kao da opstinski sud ne uvazi presudu vrhovnog suda i "izgoni" pravdu po svom nahodjenju. Zna se da ce dobiti oslobadjajucu presudu i da ce oderati tuzioce za odstetu barem 250 hiljada Km-ova plus troskovi odbrane.
https://www.youtube.com/watch?v=iPmU1bSzwug
@dokjeovacabeeee Dvije godine je sudjenje trajalo i zasigurno je tuziocima bio dostupan kompletan materijal koji je dokaziv.