Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igraju na kartu vremena, isteka rokova i dr. zakulisani radnji i onda ce zabiti kolac i zadnji ekser u drzavu donosenjem odluke kako oni hoce, i dok se ovi zale, podnose apelacije do odluke suda to ce se prihvatiti kao gotova stvar ... ljigavci su to sve i jedni i drugi..
Bakir BH bloku predlaze jaku drzavotvornu koaliciju, ali nije preciziro jeli sa Puzigacom kojeg radi Covica ne bi bio red izostavit.
Ni prvi ni zadnji koji ce istec...
Huda majko šta rade od države, još to debelooooo naplate ..
cik samo more podsjetiti na obavezu i uputiti da se izvrši propisana zakonska procedura. jedina druga legtimna i legalna odluku koju cik more da donese je odluka da cik nema pravo da donese ikaku odluku. u svakom drugom slučaju pripremiti im krevete u kp domu zenica.
Meni i radnicima Saniteksa Vel. Kladusa prevent duguje 8 mizernih plata. Ne interesuje me parlament i ostala bratija
Ako su moralni, a ocito da nisu, svi clanovi CIK-a neka podnesu ostavke, pa neka se prijave oni koji mogu da riješe ovaj kao i sve ostale probleme vezane za Izborni zakon BiH i provedbe mnogih odluka... ali lova slatka, odgovornosti nema i tako do besvjesti ce da “handre” one koji cekaju neka poštena rješenja
Šta ističe 😂 Ma šta smo to mi ista na vrijeme uradili?! 😉
sreca drzavnoj mafiji pa su policije i sudije na njihovoj strani...inace bi bili uhapseni...uz oduzete im kriminalom stecenim imovinama...
NAŠEG DOBROG BOŠNJANINA MILETA NAJVIŠE HANDRI KOMŠIĆ ŽELJKO ON MU JE PENCILIN :-) , A TAKOĐE NEBI TREBALO PUNO MARITI ZA PREDSTAVE MALOG MILE BOŠNJANINA JER TO ON I HOĆE, NA FACI MU SE ZADNJIH DANA VIDI DA MU NIJE DOBRO, KONTO MILE BOŠNJANIN DA ĆE MU OVDE BITI KO U BANJA LUCI DA IZ DALJINE LAJE ZA TAKVE MI IMAMO NAŠEG ŽELJKU KOMŠIĆA, JEDINA SATISFAKCIJA MILETU BOSANCU JE KAD MEDIJI PRIČAJU O TOJ ZASTAVI I NJEMU ZATO NE TREBA PUNO PAŽNJE DAVATI TOME NEGO SAMO PO ZAKONU ;-)
VIŠE PAŽNJE POSVETITI ČINJENICI DA JE NAŠ MILE BOSANAC :-))) I DA MU JE DOBRO OSJEĆATI SE U KOŽI BOSANCA NAŠEG DOBROG BOŠNJANINA :-))) I DA SU MU NAJVEĆI PRIJATELJI SDA AHBABI KOJI MU BIRAJU PARLAMENTARCE U BIH PARLAMENT.