Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bitnije već izbori za predsjednika ! Ovi nama ujebu sve sto policija uhapsi .
Bit ce danas ona slavna sarajevska" eh da nije kise"is'o bih.
Hoce potkovani da imenuju potkovane dok su jos tu
Koji cirkus. :)
Ako su ih kandidati potkovali bice imenovanja.. bolje da se pripreme za ostavke...
Saziv i imenovanje novih ili starih kriminalaca, neradnika tj. radnika za svoje dzepove i zataskavanja predmeta i brizno cuvanje predmeta po ladicama dok se ne "podkuju" za pocetke ili nastavak procesa. Sudovi jos nista nisu rijesili osim uhapsi pa pusti zbog nedostatka dokaza. Najveca mafija i lopovi u drzavi zajedno sa advokatima koji se unaprijed dogovore koga ce opeljesiti
U iolenormalnoj drzavi ovaj sadasnji saziv VSTV - nebi vise imao nikakve nadleznosti vec bi morali svi do jednog podnijeti ostavke i preko vrata.
Ovi me ne interesuju , znam ko ce mi suditi .
Pozurio Tegeltija da imenuje Sabinu Sarajliju za glavnog tuzioca, nije siguran da li ce biti smijenjen u zavisnosti od velicine danasnjeg skupa, pa daj da pozuri svoj kadar da postavi.
Jbt kako radi guza ko meduza... odmah oni kao nesto rade, hahahah, najgore sto za dva tri dana niko nece vise ni a pricati o miti tegeltiji i kriminalcima oko njega
Opet nas čeka mafija i teška korupcija. Kad vidim ovakvu vijest umijesto da se radujem, ja padam u depresiju. Ovo sve treba sa zemljom sravniti i sve ponovo.