Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALIJA lider presjednik vojskovođa i čovjek...
Moj momcino tvoj se zakljucak ne pika. Jel ti stvarno mislis da bi Alija potpisao u situaciji u kakvoj je bio da nije bio primoran. Pogledaj na youtube kako mu je bilo receno da mora prestati ici prema Banjaluci ili ce biti bombardovani kao i Srbi. Halo, pa jestel vi stvarno naivni toliko da nemozete shvatiti da je cijelo covjecanstvo vidjelo u Aliji pravog insana dok su za drugu dvojici skontali da se radi o zlocincima. Na dzenazi Aliji je bilo naroda iz cijelog svijeta, a kod drugih su samo psi bili prisutni. Halo otvorite malo oci i budite samo 5% realni, a ne pisati ono sto procitate u Dnevnom avazu.
yFAklP wfxaokklpdwc
MQ16OF , [url=http://qpbxqbtellhb.com/]qpbxqbtellhb[/url], [link=http://snduyiuiixmq.com/]snduyiuiixmq[/link], http://mflmkfcsrgxl.com/
[fotografije in sporočilo javnostim] Mag. Zdenka Kovač o tem, kaj siolacno podjetništvo je Vanja Hazl o družbeni odgovornosti podjetij in o tem, da skandinavske države družbeno odgovornost upoštevajo tudi v javnih naročilih dr. Jf3zsef Gyf6rkf6s o izvedenih in načrtovanih forumih Podravskega pokrajinskega odbora Zares nova politika
vi srbi bi trebali izmislit nekog sveca i dat mu ime dayton,jer da nije njega bilo,ko zna gdje biste sad bili,naravno cast izuzetcima,tj, srbima koji BiH dozivljavaju svojom drzavom.
Srećan vam praznik bosanci i hrecegovci
Vi imate 49%, mi sa Hrvatima imamo 51%. I sta imamo od toga? NISTA. Mnogo nezaposlenih, gladnih i socijalno ugrozenih. Oni (politicari) zive dobro i boli ih briga. Umjesto da svi lijepo zivimo, iskoristimo nasa prirodna bogatstva, vozimo dobra auta, odabrali smo ovo. A realno, nisu u RS-u krivi sto su u FBIH losi putevi, porezi veliki, poticaji poduzetnistvu nikakvi. Aferim!
@ OPS Niste smeli niste smeli, bas ste pateticne poturice, balkanski otpad. kao da ste vi bili zasluzni za nesto, da nije bilo americkih instruktora koji su trenirali rvate godinu dana uz svu logisticku i obavestajnu podrsku u toku operacije nebi ni presli dinaru. isto kao Srvi da pricaju, ej da su se digle 3 divizije iz Srbije \'95.
Nikad necemo odustati od imena lepe nam Najlepse
NISTE NAS SMJELI ZAUSTAVITI pred Banja lukom!Trebali ste nama Bosnjacima dozvoliti,da kao u danas slobodnoj Hrvatskoj GENERALNO I ZA VJECNA VREMENA pok.oljemo i ocistimo Bosnjacku BiH od najveceg genocidnog krvnika na Balkanu-prezrenog pravoslavnog Turskog cigana srbina!Ali...ima jo nade za Bosnjacki Narod u miru-ima!
\"Alija je bio dobar i iskreni prijatelj sa Dobricom Cosicem. I sam Dobrica je opisao kako ga je njegov prijatelj Alija pozivao na lijepa druzenja i ugodne razgovore dok im je kelenerisao Bakir Izetbegovic PIŠČEVI ZAPISI (1981-1991) - 12. deo \"Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela \"Holidej in\", u kome smo bili sami. Alijin sin, Bakir, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. Kelneri se nisu pojavljivali. Naš razgovor je trajao četiri sata: od šest po podne do deset uveče.\" Dio memoara tvorca zlocinackog memoranduma SANU Dobrice Cosica, Alijinog advokata i prijatelja.\" http://forum.krstarica.com/entry.php/32664-Dobrica-%C4%86osi%C4%87-12
stijegnem ti ga mami
to bob dilan izjavio za hrvatske klerofasiste dobra mu je ta ocam
u banjaluci se nece vioriti nikakva bih varta baterija zastava nego hrvatski stijeg
A kada entitet Republika Srpska nestane, nad Banjom Lukom ce se vihoriti najveca ikad napravljena zastava Bosne i Hercegovine.
Idemo gledati Paju Patka dok se boje ne rastope...