Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ih dragi Allah nagradi Dženetom, a porodice strpljenjem Amin
danas su tri majke ujedinjene u bolu. da im dragi Bog bude na pomoci i olaksa im muku koja nikad utihnut nece.
tuga velika. odoše sa ovog svijeta tri ljiljana krajiška. neka im je laka zemlja bosanska, a porodicama i prijateljima njihovim duboki naklon i iskrena sućut.
Tri Rame uz rame Daleko u tuđoj noći, Ugasiše se tri plamena, Tri čista sina, Tri brata ljiljana, Na prsima im sjala, Domovina. Rame uz rame Zmajeva mladih trojica, Stadoše prvi! Od Bosne moćna srca, Od Krajine ključale krvi, Od dvije majke tri sina, Na prsima im sjala Domovina. Rame uz rame Tri bljeska Bosnina, Iz tuđe noći Zasjaće na grudima, Svakog sina njezina, I k'o što ljutih tri nju, Usnula će tri sina, Vječno čuvati na krilu Ona koju volješe najviše, Domovina. Rahmet vječni!
Svaka cast za autora pjesme :(
nek im dragi Allah da lijepi dzenet i lahku zemlju fatiha
Rahmet im dusi,Boze milostivi samilosni podari im dzenet i dzenetske ljepote ,a porodicama sabur i strpljenje ,oni su poginuli za nama jednu i jedinu BOSNU I HERCEGOVINU
U ime Allaha,mostivog,samilosnog; "A ti o duso smirena,vrati se Gospodaru svome zadovoljna,i On tobom zadovoljan,i udji medju robove Moje,udji u Dzenet Moj". Neka je selam i salavat na zadnjeg poslanika Muhameda s.a.w.s.
RAHMET VAM DUŠI LJUTI KRAJISNICI. ULTRAS NEVER DIE ! :(
Allahu dragi :(