Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustise Novalica popusti Bakir Covicu
Zar to nije državni udar?
Sva prica u jednoj recenici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako će sve odluke donositi lideri stranaka, onda nam državne institucije nisu potrebne, treba ih ukinuti i napraviti ogromnu uštedu.
Zasto novac ne ide u neki privredni fond iz kojeg bi direktno novac isao poslodavcima bez politickih posrednika
Navali na kredit kao da su bespovratna sredstva. Umjesto kredita, prepoloviti broj zaposlenih u javnim ustanovama, regulirat place po ucinku. Ucinak mjeriti u zadovoljstvu gradjana. Ako 100 % gradana izjavi da nisu zadovoljni, nema place dok ih ne zadovolje
I za sto ce te pare vi nikog nepitate samo skrkate pare i onda hajmo po sirotinji dizi cijene ulja brasna goriva cigara itd majku li vam vasu
Jedva ste cekali ih sad kad to razgrabe izmedzu sebe pa obnove sebi auta kuce vikendice bazene dadnu fino i djeci da imaju a ti glupi bosnjo radi za 500 km i placaj pdv i suti dobro je dok je sda na vlasti i nek se nepuca i naravno vracaj njihove kredite bas smo pametni sta nas briga oni uzivaju mi jedemo govna nemozemo sebi ni more priustit
Nemoj Bevanda majke ti bolje je da propanu nego da oni upravljaju parama
Kako ćete bez ministra sigurnosti ? Jel to legitimno ?😂
polako sa euforijom, nema od podjele nista, vidim dusmani ove zemlje su nazalost jos zivi, malo su im oci pobijelile od gladi, al se koprcaju. Nek crknu novca nema. pocrkali svi redom.
Draga vlado da li bi mogli da nam digitalno prezentujete ulaganje posudjenog novca? Nasoj djeci, koju takodjer zaduzujemo, moramo poloziti racun!
Naravno da ce se dogovoriti. A jel mislite da ce ova sredstva otici u privredu. Pa zar ne vidite da su budzeti svih kantona znacajno manji. Zanci treba namiriti budzetlije. Privreda ce dobiti sicu.
Sta cemo kad zla nestane
Odlicno, hajmo kupiti jos respiratora lol
a je li iko pita gdje su one pare kada su Kupresu dali 700 000KM a Zenici 0 KM ? to vise niko ne spominje ? tako ce biti i sada
Pušten Novalič vraćanje usluge. Čuvajte naše lopove a mi ćemo vaše.
Treba se prestati raditi smicalice. Neka se najveće stranke ova tri naroda dogovore, pa neka se radi. SDA ne treba da se ponaša kao da ona predstavja cijelu BiH, nego da akceptira ono što je potpisala. Na teritoriji RSa imaju Srbi vlast i to je tako prema dejtonu. A Bošnjaci i Hrvati mogu Federaciju bolje razvijati nego što se može razvijati RS, ali treba volje i prije svega dogovora.
Ma to je taj zastupnik Bosnjackih interesa, svaki put popusi. Ko je sad izdajnik Sda botovi?