Besplatan najam klizaljki
0

Dan zaljubljenih na Beko BBIceu, osvojite vrijedne nagrade

Sarajevo-x.com
Povodom Dana zaljubljenih, na Beko BBIce klizalištu će u utorak 14. februara od 18:00 sati biti upriličen poseban program uz nagrade. Tokom cijelog dana najam klizaljki će biti besplatan, a ulaz će koštati 3 KM.

Sponzor Dana zaljubljenih, Alma Ras, će svakom desetom posjetiocu pokloniti bon u vrijednosti 20 KM, koji se može iskoristiti u njihovim prodavnicama. Također, Alma Ras i drugi sponzori Beko BBIce klizališta su u proteklim danima dijelili besplatne ulaznice koje se mogu iskoristiti još danas.

Naime, ovo je ujedno i posljednji dan klizanja na Beko BBIceu u ovoj sezoni. Prošla su dva i po mjeseca otkako je klizalište otvoreno, 1. decembra 2011. godine.

"Pozivamo sve parove da ovaj dan obilježe uživajući u klizanju na Beko BBIceu uz ljubavne pjesme. U ovoj romantičnoj zimskoj večeri, par koji bude izveo najoriginalniji ples na ledu osvojit će dvije ulaznice za Cinema City. Klizati posljednji dan na klizalištu ispred BBI Centra nije samo privilegija zaljubljenih. Pozvani su i ostali, da svi zajedno 'zaključimo' sezonu klizanja!", rekao je Gorjan Bilalagić iz Marketing agencije B40.

Sve informacije o Beko BBIce klizalištu možete pročitati na www.klizaliste.ba, www.b40.ba i Facebook stranici "Beko BBIce ledeno igralište".