Zbog javnog dočeka Nove godine
0

Beko BBIce ledeno igralište zatvoreno do 1. januara 2012.

Sarajevo-x.com
U periodu od 27. decembra do 3. januara 2012. Beko BBIce ledeno igralište neće biti na raspolaganju građanima Sarajeva. Budući da Gradska uprava organizira doček Nove godine na Trgu Djece Sarajeva, klizalište će biti privremeno uklonjeno. Rano ujutro 1. januara 2012. godine počet će ponovna postavka klizališta.

Organizatori će se potruditi da ledena površina bude što prije spremna za klizače, u vrijeme školskog raspusta.

Za one koji se još nisu okušali u klizanju, u toku je upis u Beko BBIce školu klizanja koja će se održavati u jutarnjim i popodnevnim satima tokom mjeseca januara.

Petodnevni kurs košta 50 KM i uključuje: 5 časova klizanja, najam klizaljki, osiguranje polaznika, potrebne rekvizite, trenere sa dugogodišnjim iskustvom (do 10 polaznika po treneru), diplomu o završenoj školi klizanja i poklone sponzora. Školu klizanja vodi trener Emir Barakovac, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i Turske u hokeju na ledu. Ovaj trener već 17 godina posjeduje IIHF licencu, a u tom periodu vodio je škole klizanja i hokeja u Turskoj i našoj zemlji.

Ovaj iznimno kompleksan projekt organiziraju BBI Centar i Marketing agencija B40 uz svesrdnu podršku generalnog sponzora Beko te sponzora: Peugeot, Signal, Centrotrans Eurolines, Poli, Alma Ras, Triglav BH osiguranje, Sportlife, Bihateam, kao i prijatelja projekta Kupikartu.ba i Općine Centar.

Za sve dodatne informacije i rezervacije obratite se putem telefona 033 203 846, e-mailom na [email protected] ili posjetite web-stranicu www.klizaliste.ba.