BiH
0

Ladies night na Beko BBIce klizalištu

Sarajevo-x.com
Od 19. januara 2012. na Beko BBIce klizalištu organizatori uvode nove sadržaje, tačnije Ladies night. U terminu od 20:00 do 22:00 sata četvrtkom, ulaz na klizalište će biti besplatan za sve žene. Cilj organizatora je da animira i stariju populaciju da uživa u klizanju u večernjim satima, kada je najmanja gužva.

Još jedna novina je škola klizanja za odrasle. Za sve one koji se još nisu okušali u klizanju, u toku je upis u Beko BBIce školu klizanja za odrasle, koja će se održavati od 21:00 do 22:00 sata. Trodnevni kurs (ponedjeljak, srijeda, petak) uključuje tri časa klizanja, najam klizaljki, osiguranje polaznika, potrebne rekvizite, trenere sa dugogodišnjim iskustvom (do 10 polaznika) i poklone sponzora.

Školu klizanja vodi trener Emir Barakovac, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i Turske u hokeju na ledu. Ovaj trener već 17 godina posjeduje IIHF licencu, a u tom periodu vodio je škole klizanja i hokeja u Turskoj i našoj zemlji.

Ovaj iznimno kompleksan projekt organiziraju BBI Centar i marketinška agencija B40 uz svesrdnu podršku sponzora i pokrovitelja.

Za sve dodatne informacije i rezervacije obratite se putem telefona 061 015 531, e-mailom na [email protected], ili posjetite web-stranicu www.klizaliste.ba.