Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gedora .....
Skuplje otic automehanicaru nego doktoru.
Male plate, lmao! Kakav površan, amaterski tekst.
Joj volandžija i šuplje. Čitav dan slušaš radio, grijanje, servo, čorbice. 90% poslova traži vozačku kao vještinu hodanja da imaš. Pa nije 1933. da se plaća upravljanje vozilom 1700 maraka. Nije nigdje cijenjeno. Prelazi se na masovni prevoz. Gdje tu isplativost. Svake godine ista parada.
Vozaci profesionalci su vecinom otisli na zapad. Ovo sad sto voze su ljudi sa vozackim dozvolama koji sticu iskustvo da i oni odu na zapad. Cuvajte se ovih sto voze po Bosni autobuse i kamione.
Pita Mujo Sulju Jel ba Jel znas da je Haso peder? Nemam pojma Mujo,mene kad je j.... govorio je da je mehanicar. Nista zlonamjerno narode , ne zamjerite .
Automehaničari rade za male plate?????????? Možda oni nesposobni da rade privatno.