Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svaki dio kugle zemaljske treba da zadje jecaj zrtava srpskih pocinitelja i monstruma,nikada zaboraviti ne treba stalno opominjati i ukazivati sta su radili Srbi koljaci svojim komsijama.
Eeeee da vam nije bilo srba...nebi niko ni njemacke,a kamoli amerike vidio....bili bi oni zatucenji seljaci u vukojebinama....
internet heroj? ma bolan kakav internet heroj? kakav heroj si ti uopste? pa bolan i Izraelcima da ne bi Hitlera *** bi ikad drzavu dobili, pa to je opet vjecna tabu tema. A ti ovdje seres ljudima koji su pobjegli da bi spasili zivu glavu od bradatih brdzana. I sad jos tu iste te bradonje indirektno predstavljas kao zasluzne za to sto se neko snasao u zivotu? Ma idi se rokni pasa.
Da, to je vaša veličina - pomažete drugima tako što ih pljačkate, progonite i ubijate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)