Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenica je glavni grad Islama u BiH. Molim Allaha da nas popravi i učini još boljim muslimanima. Allahumme amin.
Odlukom Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini drugi dan Ramazanskog bajrama proglašen je Danom šehida. To je dan sjećanja na sve one koji su svoje živote dali braneći svoju porodicu, čast i domovinu. Prema IZ su BiH branili samo Bosnjaci . Masala .
Svaka čast na divnoj inicijativi i dostojanstvenom obilježavanju Dana šehida u Zenici. Vjerski program i polaganje cvijeća su lijepi načini da se odaju počasti hrabrim patriotima koji su dali svoje živote za svoju zemlju. Vi ste pokazali poštovanje prema njihovoj žrtvi i time dali primjer drugima. Hvala vam na vašem trudu i pijetetu prema našim herojima.
To je divan način da se poštuju i odaju počasti onima koji su dali svoje živote za svoju zemlju. Hvala što ste to spomenuli i što promičete kulturu sjećanja i zahvalnosti.
Izvrsno! Svaka čast na organizaciji svečanosti posvećene Danu šehida u Zenici. Ovaj vjerski program i polaganje cvijeća su dostojanstven način da se odaje počast svim hrabrim ljudima koji su svoje živote položili za slobodu i neovisnost svoje zemlje. Hvala vam na tome što ste se sjetili i poštivali njihovu hrabrost, i što ste podsjetili sve prisutne na značaj ovog velikog dana.
Pivic uci fatihu. Bludnik i zastitnik narkodilera. Seljak kakav se nadaleko ne moze naci.
Mrtvima rahmet i slava a šta je sa živima jesu li Zapostavljeni i odbačeni . Ne samo da se ne obilaze nego ih se sa prezirom odbacuje sem onih stranačkih golubova
Prema poginulima nemaš društvenu i socijalnu obavezu zato je najbolji pripadnik Armije RBiH najbolji kao šehid i poginuli borac ili mu daš 5 km za njegovu borbu i popisas se na njega i njegova prava a novi belaji kuhaju na vrata.
Stvorili su monstruma od društva . Kupljene diplome , korupcija kriminal nepotizam daj boze da ne bude socijalnih nemira koje neće moći kontrolirati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast !
Dragi nasi sehidi nikada vas zaboraviti necemo. Vi ste branili nasu domovinu Bosnu i Hercegovinu i platili svojim zivotima da mi danas slobodno hodamo i zivimo. Neka vam je vjecni rahmet .