Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O pokojnicima sve najbolje....ali zar nije dosta te šuplje demagogije "branili domovinu"...od koga su oni u Mostaru branili domovinu,od hrvata koji su tu starosjedioci isto ko i bošnjaci...ta nisu se borili protiv afrikanaca pa da su domovinu branili... Dosta više tog prisvajanja
Gdje je počasni vod Oružanih snaga i plotun ? Tu su ukopani naši heroji, naši komandanti i najbolji jurišnici. Oni zaslužuju to. Fatihu i puno više njima prouče njihove ožalošćene majke, supruge, djeca, i to svakodnevno. Nema potrebe za hodžama i SDA likovima. Nisu oni poginuli za islamsku državu niti su ratovali protiv templara. Oni su poginuli u odbrani naše domovine i svih njenih građana od svih agresora, bilo koje boje i nacije.
Esselamu Alejkum o sehiti koji lezite u kaburovima,neka je milost Allahova nad vama i Njegov Bereket.Neka vam Allah oprosti,smiluje vam se i poveca nagradu za dobra djela.
Rahmet im njihovim dusama. Za slobodu i obranu svoga doma, svoje obitelji i prijatelja, plemenito je i zivot dati i ja postujem i njihovu zrtvu, premda su moji bili s druge strane takodjer braneci svoj dom, svoju obitelj i svoje prijatelje jer svatko iz svoje perspektive dozivljava ispravnim svoju borbu. Rat je zlo, Boze sacuvaj. Prvo su Srbi unakazili grad I pocinili brojne zlocine, a onda su zle i nerazumne glave zametnule bratoubilacki rat Bosnjaka I Hrvata. Ne dam na brata moga nikada vise!
@doboj U pravu si. Ispricavam se Srbima jer ne krivim Srbe kao narod, nego velikosrpsku politiku koja je prapocelo svih mogucih i nemogucih zala koje je Pandora pustila diljem Balkana, pa tako i u BiH i Mostaru, uz duzno postovanje spram postenih Srba koji su jako brojni.
Razbili Ercegovci palestinu ko beba zvecku.
I taj prokleti rat...ginuli svi ni radi cega..
Dan šehida=dan onih koji su živote dali da zaštite Bakira i Aliju
Kako te nije sram što se šališ na račun onih koji su umrli da bi ti mogao živjeti.Kako te nije sram osuđivati neke ljude radi postupaka pojedinaca.Ne branim ni Bakira ni Aliju,ali je način na koji ti iskorištavaš riječ "Šehid" je bolesna i to je zloupotreba vjere i Islama.
@House_Kotromanic. Da možda nisi uholjeb iz SDA,kao drugo nikoga nisam uvrijedio
Ima Veleža, ima Starog Mosta. Zaboravit' vas nećemo, crkla Herceg Bosna.
@ElfetaQueen1 nije crkla nego se integrirala u FBiH te se transformirala kao HZHB koja i dan danas postoji, zbog toga i imaš 3 konstitutivna naroda, vrlo jednostavno.
majke....samo vas razumijem...nemojte dopustiti da vas koriste ni 1 ni 2 ni 3
@OOgledalce svaka čast na komentaru, treba držati do svoga ali ne gaženjem preko drugih, treba gradit život i smjenit kompletnu strukturu političara, valjda će biti jedno bolje vrjeme pa da u miru djecu odvedem na utakmice Mostarskih klubova bez straha da mi neko djete kamenom ne pogodi.