Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na organizaciji,nase rijeke su blago
Vjesto barataju grabljama, zacas to bude gotovo.
Pohvale
Bravo Goražde! Svaka čast.
Svaka cast drugovi. Jos da je neka drzava kako treba, imali bi jak departman za okolis, pa bi i drzava brinula o tome i cistila kako treba, i cuvala rijeke i riblji fond, i sume. Pa ulagali u obnovljivu energiju, recycling, obnovili i modernizirali kanalizaciju i vodovod i otpadne vode, pa uveli novcane kazne za bacanje smeca u rijeke, i ujedno eto i novih poslova za ekonomije. Al oni samo sebi plate i beskorisnu stranacku administraciju placaju, sve stranke.
👍👍👍👏👏 konačno danas i jedna lijepa-dobra vijest. žalosno je što ovu vijest neće puno ljudi pročitati, svi se nekako 'kače' na crnjak, valjda i to nešto govori o nama kao drustvu 😞