Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej Grbavice rano ljuta
Sve je to ok, obiljezavanja i sjecanja i proslave, ali hoce li se ikad srediti ona raspala zgrada u pozadini? Bruka, proslo 25 godina!
Nevjerovatno je da na obiljezavanju ovakvih istorijskih dana izadju 2-3 covjeka da obiljeze taj dan. Pa takva proslost ne zasluzuje ovakvo ponasanje. To je skandalozno! Gdje su udruzenja ratna, udruzenja poratna, udruzenja logorasa, stradalnika rata, njihove djece, potomaka, gdje su djaci iz skola, gdje su politicke delegacije, gdje ???
Lockdown
mozete jos malo se quurcit i hodati sutra Ramiz izlazi a onda ide ...sta ide ? ide gas :D
Ne moramo mi mladi ništa, čiko.
To su prve nevine žrtve. Nikad se nikom ne ponovilo... I svi koji su u politici će morati obilaziti svako stratišta. Koji to ne žele nisu ljudi, a ko glasa za takve u 21 vijeku je majmun. To ti je...
Vidim širi se vlashinarska propaganda da je istočna bosna "prodana" za dijelove Sarajeva koje su s*bi okupirali. Činjenica je da su s*bi uzeli komplet istočnu Bosnu kao i te dijelove Sarajeva. Goražde niko nije prodao a samo ono je i ostalo.