Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir iz SDA je rekao "šta će Vama Evropa ovdje, ja ću Vas poslati u Evropu"...Tako i biva...sad je rekao 150 000 ranih mjesta - al u Evropi...😥😢
To je onih 100.000 radnih mjesta koje je obecao. Zato je sada izgubio 100.000 glasova, a i mnogo vise. Za njih vise nema prilika a ni ostanka na vlasti.
Za 100 000 radnih mjesta, ali u Njemačkoj, narod će kazniti u oktobru!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zna se ko je vladao sve ove godine. Zeleni zlotvori nisu prokockali licne interese a za sve ove godine vladavine.
@MokeAvicena Nacionalistickim i fasistickim strankama narod ce reci NE 7.oktobra.
Apsolutna istina! Ali znaju i oni da im se blizi kraj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JOJ STO OVI BRISELSKI BIROKRATI ZNAJU KENJATI " TIPA BIH USPORILA REFORME PA ZATO KAO NECE U EU", A PUSTILI POSRANI SHUPAK OD TAKOZVANE DRZAVE SRBIJE KOJA NE ISPUNJAVA NIJEDAN USLOV?
Nema volje za nove clanice EU i ne znam sta da se uradi, narod u EU jednostavno ne zeli, a svi parlamenti EU clanica moraju ratificirati sporazum o pridruzenju, prema tome, nema ni pod razno sanse.
Isto tako, Njemacka prodaje/poklanja oruzje (najmodernije vojne helikoptere) Srbiji koja je prije 20 godina napala cetiri suverene drzave i NATO i koja je napravila genocid u Bosni. Tako da se staroj kokoski Merkel puno ne vjeruje.
Nije to ništa. Čekaj da vidiš usporenja poslije izbora...
Raja ionako masovno ide u EU. Bila BiH, ne bila u EU.
EU iskljucivo prima robove, a rob znaci biti u zapadnoj EU na taj nacin da ne mogu pokriti troskove zivota, a padaju od posla.
I ovoga su poslali iz SDP i SBB da laže i izmišlja.
Da nam nije Bakira i njegove SDA davno bi smo bili u EU, ali blizi se oktobar.
Da nam nije Bakira i njegove SDA davno bi smo bili u EU.
Da nam nije Bakira i njegove SDA davno bi smo bili u EU.
Da nam nije Bakira i njegove SDA davno bi smo bili u EU, ali blizi se oktobar.
Otkuda sada to da smo usporili na putu ka EU? Pa non-stop EU samo hvali naše političare. Nije mi jasno, uz sve te pohvale iz EU , kako već nismo u EU?
Ovako su godinama zavlacili i Tursku. Jedni su joj obecavali med i mlijeko cim udju u EU, a drugi su im pripremali prevrate i podjelu drzave. Isto rade i sa BiH. Sa jedne strane, predsjednik Hrvatske, inace upravnik jedne od regija u EU drzavi, rovari po BiH i otvoreno se mijesa u izbore, a sa druge strane koristi se Dodik da vrijedja muslimane i otvoreno prijeti rastakanju drzave. Istovremeno se njegov mentor (Vucic) proglasava najevropljaninom i liderom Balkana. Babilonska kurvetina.
SDA majmuni najviše krivi
Da nam nije SDA davno bi mi bili u EU. Ovako Bakir i SDA poslaše sve mlade u EU , postadosmo zemlja staraca .
zna se ko nas je doveo u ovo stanje. Zeleni su toliko našu državu unazadali, još nam sad obrćavaju 150k radnih mjesta. Njihovom bezobrazluku nema kraja!!!
Pa normalno kad jedna te ista vlast 100 godina "vodi" ovaj narod. Sve je propalo, iz korijena treba mjenjati stvari!!
Kad Fahro dodje na vlast vidjet cete kako se napreduje i ide ka EU, kad drzavu vodi sposoban covjek.