Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi mevlida demokrate..............
...klasican primjer sprovodjenja amerikanizacije ;)
pa on nije bosanac , iz novog pazara je, ali kad treba praviti belaje dodzu oni u sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
glupljeg ponašanja i veće kzne za isto, svijet nije vidio.
Kadro, ti si malouman, mozda blago retardiran?
Glupljih ljudi koji ne mogu skontati da je ovo sve namještenoo,nisam vidio....naravno,ne podržajem ovog Jašara zato što se lahko prodo debilima iz Amerike da bi ispalio par metaka u zidove
I ?? USA
NIJE "pripadnik vehabijskog pokreta" NEGO koji je dosao da terorise napaceni narod sarajeva
Bolje bi mu bilo da je pokupio zenu na pjesackom, ne bi dobio nista. Isto ko sto ona usijana pijana glava ubi dijete na stanici u Starom Ilijasu i nikom nista. Mater im njihovu lopovsku!
Metak u po cela
- Sta je rekao Mevlid Jasarevic kada je dosao pred ambasadu?? -Ko se nije s'krio magarac je bioo..
Kratke tole ,duga brada, to je sada gay parada.
ne opravdavam mevlida ali njemu dadnu 15 god robije a ubicama i siledjijama po 5-10.ne kontam pravosudje
upravo je klix poceo brojanjem godisnjica mevlidove pucnjave..mogli ste i kalendar novi pokrenuti.... sad je nova godina ,jel tako ?
pa isto kao i ova, ali nidje veze clanak...kome treba prisjecanje na ove gluposti..a jos clanak pored sirijskih "ratnica"..isto da je naruceno.
Kad ste toliko uvažen državni organ (SUD BIH) Zašto puštate perače (Gibraltar) i ubice vani?? Zar nije terorizam uzimati gladnom čovjeku hljeb iz usta??????? Zar nije terorizam da balavci pucaju sarajevom, ranjavaju, ubijaju i opet šetaju slobodno...? Sram neka vas bude.... btw: Mevlid je zaslužio kaznu ali 15 god nije u skladu sa zakonima koji su prisutni kod nas.....
Zanima me,da je upitanju bila neka druga ambasada dali bi dobio i cetvrtinu ove kazne?
a zašto bi neko napadao npr švedsku ambasadu, to nema logike ?!
Vjeruj sva ta logika vuce korijene od 2001 godine,oni su sebi stvorili neprijatelje sirom svijeta sa jednim ciljem koji je svaki dan sve vise izrazeniji i sa uspjehom..A sto se tice svedske,pa naravno da nema logike,razmisli zasto nema..lijep pozdrav
zna Mevlid jako dobro gdje je Afganistan, Palestina, Libija, Sirija ... i gdje zapadni anglocionisti provode genocid nad muslimanima ! a trebali bi i drugi muslimani to znati !
Cipka ti materina....zbog takvih kao ti ja se stidim svog mjesta rođenja
Zar je ovo stvarno bilo toliko interesantno da se obilježava godišnjica? Već sam rekao da antiislamska histerija nikom nije donijela ništa dobro.
Sada Mevlid gleda desavanje u IDIL i konta u sebi zemlja snova.
Kratke hlace, duga brada, kalasnjikov, ambasada....
Hoće li se to početi obilježavati ovaj dan kao "Dan panike i šoka"?