Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao i sve u BiH.....za jedne pobjeda, za druge zlocin, za jedne heroj za druge zlocinac !
Mostar je jos jednom oslobodjen i odbranjen, kad je Armija BiH 30 juna 1993. godine razbila kamenjarske srbe i zauzela Sjeverni logor.
ko slavi ndh nek vrati dalmaciju i istru italiji. bio je to medjudrzavni ugovor.
@amer_c Italija je sama vratila istru i dalmaciju ndh. Sto se lozite na komunjarske bajke
Za fašiste i UZP-ovce je svakako poraz. Danas kada se ponovo podižu na zadnje noge opet neće uspijeti. U svijetu, prije svega u EU su osuđeni. U BiH, kod poštenih građana su takođe osuđeni! Za njih ostaje samo politikantska bagra tipa Čovića i njegovih satrapa! Iskreno, ni kod ostale dvojice nije ništa specijalno različito!
svaka borba je za jedne pobjeda a za druge zlocin
Nemaju sta pricati oni koji si ubijali pripadnike te armije 92 u Sarajevu ,Tuzli itd. Koji su glasali da se drzava raspadne ,prekrsili ustav itd. Sad neka placu ,izabrali ste uzivajte i slavite 1.3. dan povratka fasizma u BiH
Siroki Brijeg Grude Citluk Ljubuski desno Podvelezje Gacko Nevesinje Trebinje lijevo to na jednom mijestu jeste jednako papanluk
Poravnat, i napravit normalan park za djecu
Zamolila bih komentatore koji brane fašizam da se suzdrže od komentara!
Bitna je ideja strana koje su se borile. Logicno da je svuda bilo zlocina. E sad, jedna strana mrzi neistomisljenike, dok druga strana mrzi druge nacije i religije.
To se vrlo lako definise ko hoce da definise. Ko ne slavi ovo onda znaci da je za drugu stranu, tj. za Hitlera u konacnici sto znaci da je fasista. Samo trebamo imati lijep zakon i to kanalisati. Zna se gdje je fasistima mjesto.
Za 30godisnje partnere tj. Busuladzicevu SDA i UZPov HDZ je to naravno dan zlocina, dok je za BH Blok to dan oslobodjenja. Ma nebitno je to, bitno je da je Mostar podjeljen izmedju partnera SDA i HDZ.
mostar je jos pod okupacijom profashisticki ideologija.. kao i cijela BIH ...
Za Mostar bez fasizma!
Nekom je Valentinovo nekome nije.
https://m.youtube.com/watch?v=0uKN-HDqSfg
@carinski pijesak biće mostara!!!
ZLOČIN