Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIJASPORO IMATE KOLEKTIVNI ODJEB
Samo male brote. Ništa od te biH.
Ljepse je obiljezen dan drzavnosti u Stuttgartu nego sto je u Sarajevu :)
onaj kome je domovina u srcu on je u svojoj domovini, pustite se prazne price
folklor ce opstati samo zahvaljujuci neinventivnosti dijaspore :D
U Njemačkoj se slavi, a u "R"S ne. Kud ćeš dalje?
A vi svi slušate Dodicka kao Boga, da vam naredi da skočite sa mosta vi bi svi kao ovce; Srbin, Hrvat ili Bošnjak svi smo stanovnici BiH, i tako obavezani da slavimo državne praznike iste.
Zarkan je dezurni dodikov guslar ovdje na Klix-u. Sta ces, jedan od nedostataka demokracije na podrucjima kao BiH gdje kriminalci mogu da plate ovakve sluge da cjelodnevno dave narod sa demagogijom i lazima. Medjutim, nicija nije do zore gorila pa nece ni Zarkova. Slijedice put gospodina Dodika kojeg danas prakticki nitko ne smirgla 3 %, izuzev njegovog prijatelja Covica.
Kako listam ove slike, zasmeta mi kad ne vidjeh Neretvu među ostalim rijekama okačenim oko vrata ove djece, a onda je ipak vidjeh na jednoj djevojčici. :)