Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ako su prošli detektor metala, nije mi jasno kako su uspjeli proći blesimetar...
stvarno ne zelim da omalovazavam HDZ politicare, ali se od srca nasmijem kad god se pojavi ovaj Čavara...originalna BH verzija Crne guje...ovakav lik moguc je samo kod nas...stvarno ne kontam Covica...pored tako izraslih HDZ duznosnika, nadju ovog grotesknog lika za prvaka FBiH...mene bi bilo stid da sam HDZ politicar...Bariša, Vrankić,...toliko izraslih likova u HDZ, a oni nasli Crnu guju...
Bakirove Ray-Ban naocale EUR 189.00 http://www.ray-ban.com/netherlands/sunglasses/0RB3477-rb3477-gunmetal/805289669388
Zašto je ovaj prijem prošao bez Dodika i Čovića???
Nisu cetnik dodik i ustasa Covic pozvani, nesto tu nije uredu?
A , di li se zametno predsednik do-do , lola mala? Ali treba ga razumeti , ima on bidan bukadar problema i neodložnog posla , pakuje se , a tako smo svi tužni što nismo videli njegivu produhovljenu facu i cipele br 50 ! A , tek da nas je tu , međ tolikim uzvanicima i uglednicima , počastio sa par svojih umotvorina ..., pa njegove kretnje ramenima levo, desno dok zbori , a reči same plaze , sve lepša id lepše ...ah , ...sav se naježim .... Ali, šta se može , dušmanin mrski nedade i život ide dalje , i ...... PS : dok se to ne desi , preporučujem šumnjacima , da preko leta pročitaju delo eminentnih srpskih pisaca , braće Tarabić ( naravno oni koji znaju čitati).
Cetalj Nikolic ne dolazi u Srebrenicu,za labelo se jos ne zna..
Nemate pojma kako mi je drago da je Cavara uljepsao svojom pojavom ovu svecanu priliku. Samo mi nije jasno ko je dozvolio da Sebija ide tamo nepokrivena.
F.ck Bosnia jeah Amerika, povika na bosanskoj kaljugi neki cudan Bosanac, gastrabajter Americkog porjekla starosjedioc...kolonija lijepo funkcionise u najboljem neredu.
došo ja malo komentarisovati, je sam li za kasnijo?
Haman si zakasnijo!
Ja doso nigdje nijoh svi se razisli
Jesu li i ove naše parlamentarne ćurke pozvane kao gosti ili jelo?
Mozemo dosta nauciti od njih i njihove historije.
hahaha pa veću historiju ima Fk Olimpic
hahah njihove historije sta mozes nauciti od njihove historije samo klali ubijali cence sad muslimane haha smjesan si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
de imal kakav frizer da malo sredi ovu sebiju., bruka nas majkemi.
de imal kakav frizer da malo sredi ovu sebiju., bruka nas majkemi.
Mevlideee vidi Hin sta rade..
E tačno jesmo kolonija i ništa više..