Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puska puca a top riče, grmi kao grom, Mlad Ustaša vojak bije za Hrvatski dom. Puska puca krv se lije, dušman bježi klet, A Ustaška hrabra vojska vrši zavjet svet. Tjera smjelo dušmanina, s praga djedovskog, I promiče staru slavu roda Hrvatskog. Puška puca a top riče, barut miriše, Mlad Ustaša na bojištu ranjen izdiše. Ne plaši ga grom pušaka nit' topova jek, Dom, sloboda, vjerna ljubav, rani su mu lijek. Oj Hrvatska zemljo mila, sviće danak tvoj, Sad Ustaška hrabra vojska za te bije boj
NEUSTAVNO OKUPLJANJE. KAKVE VEZE IMA ODLOMAK IZ KU.R.A.NA SA BIH NEZAVISNOSTI? KAKVA BOSNSKA HIMNA, POSTOJI SAMO BOSANSKOHERCEGOVACKA HIMNA. STA CE NEUSTAVNA RATNA ZASTAVA R BIH U AMBASADI? IMA LI ODOBRENJE HRV.ATA I SR.BA ZA OVAJ IS.LA.MI.ST.IC.K.O-MU.DZ.EH.ED.IN.SKO-SEPARATISTICKO OKUPLJANJE? I NE KAZE SE KAHVA , NEGO KAVA ILI KAFA. AUTORU OVOGA CLANKA, NAJISKRENIJE SE nafuckiram ONE STO GA JE RODILA!!!!
hoce zato sto za 300 godina tu nece biti srba
Možete raditi šta hoćete, ni za 300 godina neće se na prostoru RS slaviti taj dan.