Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko ljubomornih komentara.Zasto? Niko nam ne brani da i mi sebi pravimo blagostanje pa da ovako uzivamo. al ne mi glasamo za prevarante ,ponizavamo jedni druge... pa nam svi drugi krivi sem nas samih
Prosle godine je posto ambasador BIH u Australiji Mirza Hajric,..92' pobjego iz Sarajeva a 97 se vratio...vala je zasluzio da nas predstavlja
Svaka cast!
a tek u Njemackoj ....
Jedna si jedina i u Australiji
Cak i u Australiji ali ne i u RS-u
Nikada ne treba zaboraviti ulogu Franjevaca u nezavisnosti Bosne i Hercegovine! Pravi Franjevci su uvijek (bili) kamen temeljac Bosne i Hercegovine!
Australija je prelijepa zemlja, ove godine idem ponovo. Medjutim, osjeti se nacionalna podijeljenost, klubovi, umirovljenici, proslave...svi se drze svojih. Po mom misljenju to nije potpuna asimilacija.
Lijepo je vidjeti bošnjačku dijasporu u Australiji kako je složna. MašAllah nikad mi Bošnjaci ne bismo bili složni da nam nije islama. Odati i počast velikanu SDA gospodinu Šaribeyu koji je uvijek bio uz svoju Bosni i Bošnjake. Mi Bošnjaci trebamo u svijetu da otvaramo islamske centre i da štitimo našu vjeru, naše jezike - bosanski, turski i arapski i naše običaje. Ja sam sestra pokrivena sam i drago mi je kada vidim da ima i u Australiji pokvrivenih sestara.
Mućak komentar, cuj nase jezike pa arapski i turski. Satro Bosnjace idi radi nesto. Nama je neradni dan jer je praznik a vama cini mi se svaki dan.
@Mostarac22. Ovo je vlaskoskutorski trol, ne obracaj paznju na kompleksasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj dezertera :D Da im Alija nije ukino zabranu ne bih Bosne nikad više vidjeli !
Najvise "dezertera " je otislo u svjet 97 godine! Najvise Amerika,Australija,Evropa... Zasto se vodi hajka iz nase drzave protiv dijaspore? Upravo zbog tog ujedinjenja. Kad bi se dijaspora ukljucila nacionalisti bi nestali. Kome reci.
Postavlja se pitanje, ko je veci dezerter, onaj sto se borio 3 godine i nakon rata otisao u svijet, pa se danas zove dijaspora ili mamini i tatini sinovi koji citav rat rova vidjeli nisu a i danas zive u Bosni!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako se to proslavlja u civiliziranom svijetu. U BiH prosvjedi branitelja,onih koji su svojim životima branili domovinu.
Svaka čast zemljaci!
Bravo... Sretan dan drzavnosti BOSANCI I HERCEGOVCI ma gdje da ste !!!
kolko se suosjecaju sa nama eno ih pola place
boli njih kurac,tamo zive ko šejci
Svaka čast. Pozdrav Bosancima u Australiji. Dan nezavisnosti je temelj naše slobode. Volim te Bosno i Hercegovino! Sretan Dan nezavisnosti cjelokupnom građanstvu naše lijepe BiH! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
njima u australiji jeste sloboda i blagostanje,mi u bosni nemmamo razloga slaviti