Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim lopovima, kriminalcima, ratnim profiterima i političarima srećan dan nezavisnosti, jer se samo oni danas ne zavise ni od koga.
...Digni se iz pepela kao sto put do sada sad s' mirisom ljiljana ljubavi moja!..Zemljo naših djedova, dok je tvojih sinova, ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna... SRETAN TI DAN DOMOVINO MOJA! ❤ 💞
Jbo vas praznik kad se praznuje na tri djela, daj ba. Priznao nas svijet a dejtonska BIH i ista prica. Traumaticarska krim drzava, gdje se velicaju zlocinci, gdje se pljuje po BIH gradjanima po svijetu gdje se jucer slavi voli a danas se pljuje ma daj te molim vas ko je to nama iz tog kako kazete glupog svijeta cestitao dan nezavisnosti to je dan neizvjesnosti smrti mrznje agonije isto vazi i za ostala dva naroda..gdje komsija miluje a vamo iza ledja ostri li ostri. 💩
25 godina patnje za narod BiH
SRETAN PRAZNIK DRŽAVE U KOJOJ RADNICE RADE U TRGOVINI A TREBALE ODMARATI,VAŽNO JE DA BAKETOVA ODMARA.
Ozbiljno pitanje, jeli vi glasači stvarno niste znali šta će se desiti ako glasate za otcjepljenje? Evo mi u RS nećemo pokretati glasanje za otcjepljenje jer znamo šta bi se desilo. A zar vi 1992 niste znali? Ili ste dobili direktivu pa kud puklo da puko? I jeli vrijedilo? Umjesto Jugoslavije imati Big Shit?
TAJNI VIBER VIDEO CHAT http://www.vasinfoportal.com/2017/01/novi-viber-video-chat.html
Sretan praznik ISIL-ovci. Malo tezak dan za vas .... Lider terorističke organizacije ID Abu Bakr el Bagdadi u svom govoru je priznao poraz ID u nedavnim borbama i pozvao pristalice da se sakriju u planine. Dakle - U planine, jer tamo nema zime.
A gde bi divljaci nego u planine.
@srebreni na vase mame obadvoma eto gdje bi.
Sretan praznik svima koji praznuju. I koji vole svoju BIH kao cjelovitu ...
Sretan vam Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine dragi moji ! :*
Ko je god imao pravo glasa u to vrijeme morao je znati sta zaokruzuje.Zaokruzili su jad i bijedu bez saglasnosti drugog najveceg naroda u BIH
Bosanci i Hercegovci, sretan Vam Dan Nezavisnosti iz Republike Hrvatske, da svi skupa što prije uplovimo u stabilniju i neku bolju budućnost. Jer mi to sigurno možemo. Kapaciteti i potencijal naših država daje nam vjeru u to!
Sretan ti rođendan domovino!
Svim drzavljanima Bosne i Hercegovine sretan Dan nezavisnosti
BiH politicari su izdali BiH u Dejtonu i napravili drustvo prema sopstvenoj percepciji. Gradanin je izbacen kao osnova drustva a nacion je preuzeo tu ulogu sto je apsolutno odgovaralo tadasnjim pa i sadasnjim etno azdahama pa tako i Alii i SDA. Drzava ne postoji bez gradanina pa tako je nepoznato sta je ovo kod nas......sto nazivaju ludackom kosuljom.
Sretno Domovino! Svoju sudbinu u svoje ruke,ostalo vakav ili nakav komsiluk!!!!!!!!!!
Dan ko i svaki, meni svejedno. Neznam dali je toliko bitan za svadju i dali je BiH cjelovita, nikad nece biti lijepo kad u vako maloj zemlji sa sakom naroda se slavi po par puta jedno te isto. Nikad ovdje nece biti napredka, oko sitnica se nemogu dogovoriti idu jedan drugom uz nos sami prkos. Ja necu da ista slavim izmisljeno.
25 godina nas je.u u mozak.