Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ba, niđe veze, ja sinoć bio u gradu, grad pun ko šipak. što domacih, što turista.
zanimljiv mi je ovaj izraz ''bio u gradu'' :D sa daaleeeke periferije ćengić vile otišao u grad :D
pa nekad kazem ''u gradu'' nekad ''u čaršiji''. al vjerovatno sam preuzeo taj izraz jer ga cesto cujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I onda pojedinci seru kako je ovo "gay festival" i nalaze mu milion mana. Nisu ni svjesni kako je to pozitivno za nas grad i za nasu drzavu. Turista je stvarno bilo na svakom cosku, sigurno su i dobro potrosili. Vjerujem da ima i onih koji ce se vratiti iduce godine.
Za ove hejtere. Da je bilo sponzoruša, ljudi zeljnih paznje i slicnih, to stoji. Toga ce uvijek biti i nema događaja na kojem se oni nece pojaviti i reklamirati. Ali to nije razlog da mrzite SFF, jednu od rijetkih svijetlih tacaka ovoga grada.
Yahel,ne pricaj gluposti.
Najjadniji glavni grad u Europi.....
Mozda Severina ugovori neku gazu, sa Jelenama u duetu.
Surova realnost sarajeva, da ovo je sarajevo a ne kada 10 000 usminkanih debila i glupaca hoda po gradu i glume elitu..
kako cemo sada živit bez sff-a
edine sreco slikao si kako ovdje pise u infu: File DateTime: 25-Aug-2014 02:17:52 ..i sta sad cudno da je sarajevo pustara iza 2 ujutro? vazda bilo.
jah eto...
Ajd mozda Jelena Karleusa ili neko slican njoj odrzi koncert za male Kuckice i ove seljacine u rozim majicama...
Svi ustaše i odoše samo ja ost*o...
cuj grad pust... pa kako nece biti pust?!? nedjelja navece, hladno, bilo nevrijeme...
gg
Pa dokle vise! Mislio sam da juce nece spominjati ovaj festival kad ono nesto u fazonu kupe prnje rasklapaju binu, ono hajd ok. Taman kontam napokon bez vijesti o SFF zavrseno gotovo kad ono ... Sta sad treba svijet i dalje da se skuplja na Ajfelovom mostu?Ne kontam! A jest vam bilo zgodno, blizu, zacas istrcis povuces za rukav neku "zvijezdu" napravis intervju objavis a sad valja se dobro naguzlati pratiti gdje gostuju Seve i Jelena Karleusa ;)
a najjace je sto se uopste neko cudi da je grad nedeljom prazan..ono wtf! valjda je to normalno..nigdje nisam vidjela da se izlazi od ponedeljka do nedelje, a svi kukaju.
Klasika...
Zatvoreno ono sto se nazor otvori za festival da bi se pare oprale. Sto rekose neki, otisli pederi, kompleksasi i narkomani .. ostala gamad.
Odo u granap da kupim frtalj ljeba i deset deka salame. Moram se necim obradovati da malo razbijem ovu depresiju zbog zatvaranja SFF.
'Protekli' dana...