Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravoslavci na Balkanu god 92 -95 toliko su zla nanijeli svojim komšijama i svojim pokoljenjima da če sami to morati priznati jer činjenice i postoje i knjige o stradanju i agresiji su ispisane kao dokumentarni filmovi koji su otišli širom svijeta a sama suđenja za genocid u Hagu pokazuje. Koje su razmjere zla bile pa vi koji negirate da srbi nisu činili zločine objasnite svojim pokoljenjima zašto su tolika suđenja
Hrvati u ratu u BiH mučeni u 331 logoru, a za 20 godina sudilo se za slučajeve iz dva.
bas 331 logor? a onih 650 vasih? ja sam mislio da su pravoslavci mitomani ali eto ti to demantujes
Tih 331 je dokumentirano, a tvojih 650 izmišljeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa eno vam ih, na važnijim funkcijama po rs-u.
fasisti su jos uvjek medju nama, maskirani i misle da smo vec zaboravili
Jesul mkd tugovali za nama tokom agresije? Nisu, jos su podrzavali veliko-srpsku agresiju na BIH. Mirno su zivjeli podrzavajuci svoju pravoslavnu bracu. Sta sad mi trebamo? Da ih zalimo. Osvjesti se napaceni bosnjo, pocni se brinuti sam o sebi.
Nevjerovatno na sto je ljudski rod sposoban i nakon toga negirati pocinjeno.Nikada zaboraviti.
Nemojte trpati cetnike i Srbe u isti kos.Cetnici nisu vojnici vec divljaci koji se izivljaju na civilma.
Tipicno skretanje paznje jer se ne mozete opravdati.Ne bi me cudilo da na blicu ili kuriru osvane vijest o velikim zlocnima nad Srbima kako bi prikrili ovakve dogadjaje.
Da se ne zaboravi, i ne ponovi.