Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
29. Novembar. Kad je Praljak popio šerbe.
🤣🤣🤣👍
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolje je 08.09.1993, početak operacije Neretva 93 Armije BiH, kada su nogirane usstaše od Vareša do Prozora i ukinuta UZP paratvorevina tzv. HZHB.
Ne vidiš ti prst pred nosom. Od 1996. godine do danas, samo prirodnim priraštajem su pozelenili Jajce, Fojnica, Busovača, Vareš, Bugojno, Jablanica, Brčko, Novo Goražde, Milići, Srebrenica, Vukosavlje... Bošnjaci štancaju djecu i kupuju zemljišta, a vi šurujte sa Dundekom i dalje napadajte Sarajevo i BiH. Nogirat ćemo vas sportski, vrlo vrlo brzo.
Jel to Bosnje ne zele obiljezit dan kad je velikosrpska politika krenula rusit Mostar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Katastrofalan fenomen BiH Hrvata, zasto se odricemo Bosne!?Jadno da jadnije ne može biti.
BaraLIJA ce podrzati 3. april. Kao sto se vidi iz njene izjave, tu po njoj nema nista sporno. Najveci izdajnik Bosne jos od Rizvanbegovica.
Fuuuujjjjj
Narode toljage u ruke
Pretrazite otomansku i becku arhivu, i nadjite dogadjaje vezane za grad. A istoricare/povjesnicare angazujte
Opet suncokreti i fašizam ...AHAHAHAAAAA KOJI BOLESNICI
"četverogodišnju fašističku torturu i okupacij" je zamijenila 40-godisnja komunisticka tortura i okupacija, koja je pobila, pozatvarala, mucila i protjerala masu ljudi, mahom Hrvata, favorizirala Srbe i "poslusne" muslimane koji ni naciju nisu smijeli imati - i da slavim 14.2 - dosta vas je vise drugovi partizani
Jel to Bosnje ne zele obiljezit dan kad je velikosrpska politika krenula rusit Mostar
Fasisti su na vlasti....Smrt Fasistima sloboda NARODIM-a!
Pa to je pocetak za ustase haha
Prvo, Zelenika je kreten. Drugo, ima 1000 preči i veći konkretni problema bez da se zajebajemo sa simbolizmom.
Sto se treba obilježiti Dan pobjede nad Fasizmom? Neka ga obilježe oni koji su ratovali protiv Fasista. Živimo u 21. vijeku! Boli nas K za to
Puno.mostarca je ratovalo protiv fašista prije 20 godina
Znači imaš informaciju kada ti se grad prvi put spomenuo, a sa druge strane dan kad su komunisti ušli u grad. O čemu ovdje pričamo.
Bog Vam dao, pa slavite dan kad se prestalo pucati ne kad se pocelo pucati. Bosna i Hercegovina= milion pitanja, nula odgovora.
U hercegovini zakona nema