Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve je to kriv naivni narod,kao i danas sto se desava. Politicari se prepucavaju a narod ispasta. Isti narod koji je ispastao 1992-1995 god. Najveca tuga u svemu tome je ta da te iste politicare upravo narod bira. Nisu krivi srbi za porusene dzamije,i nisu krivi muslimani za porusene crkve. NARODE NE NASJEDAJTE, KRIVI SU POLITICARI !!!
Sve WCrkvetine u idućem sukobu kojih se dokopa ARBIH biće srušene, a ruševine će bit posrane i popišane...........................prva na tapeti je katedrala srca isusova u Sarajevu, a početak rušenja će bit onaj spomenik pedofiliji ispred nje
2001 minirana 2008 spaljena Životinje
Bravo Srbima iz Gacko tako se sa teroristima postupa . Ovo je dobro "Odnijela ti Drina sto Mudžahedina " :)))
Hajde, stoko! Ti kao nešto znaš!
Zamoli kikser oca : Eh kad bi ti stari prodo njivu pa meni dao 5 ooo eura da ja snimim CD. A otac ga gleda pa veli: A da ja tebi sine dam 200 eura pa ti idi snimi glavu.
KIKSER: mama, zašto sam ja crn, a ti bijela? MAMA: Sine, kakav je tulum bio, dobro da ne laješ
Tanovic govori da ne smijemo zaboraviti rusenje ovih dzamija ja mislim da je bitnije da ne zaboravio preko 200 ljudi ubijenih u Gacku tokom rata. I da ja vam juce govorim kako bi bilo lijepo da cijeli ovaj grad srusi zemljetres a vi meni minuse pucate.. mozda vam je jasnije sto sam to rekao?
jel se denis zvizdić vratio u gacko i njegova prva dama, i bađo mu sead dizdarević koji se uhljebio u parlament fbih čitav rat u njemačkoj ko i bađo mu, i još je i profesor i odvjetnik bog te mlati 10 hiljada mjesečno.
I da se ne zaboravi: "Tokom agresije na RBiH srušeno je 614 džamija, 218 mesdžida, 69 mekteba, četiri tekije, 37 turbeta i 405 drugih vaufskih objekata. Vojska Republike Srpske (VRS) potpomognuta vojnim, policijskim i paravojnim formacijama iz Srbije srušila je 534 džamije, a ekstremisti Hrvatskog vijeća obrane (HVO) i Hrvatske vojske (HV), još 80. Uništeno je ili oštećeno više od 80 posto od 1.144 džamije koliko ih je prije agresije bilo na prostoru RBiH."
francese eto navedi nam ti :)
evo citam neke tekstove gdje pise da je sruseno preko 500 katolickih crkvi.. pa vi lazete vise nego srbi....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)