Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom trenutku Srbija ne doprinosi ničemu pozitivnom u BiH nego perfidno po instrukcijama Rusije radi na njenoj destabilizaciji. Trebalo ih je odmah poslije rata tužiti za ratnu štetu od 50 milijardi dolara pa bi sad bili kooperativniji. Usput Srđan Karanović nije glumac nego režiser.
Sa svima sarađujte i budite prijatelji samo se nas klonite. Dok se ne izvinite za genocid i ne platite ratnu odštetu i dok god vam je na čelu države čovjek koji je pucao po Sarajevu nama ništa ne treba od vas
Dvor nije Vladikin vec je Vladicanski. Dosadilo mi da stavljam navodnike. Trebali su vratiti Soko i opet ga montirati tamo gdje je nekad stajao. Ili staviti pare na stedne knjizice koje Mira Markovic trosi po ruskim kafancinama.
Vaša ekselencijo, pozdravite mi onu pogan od Vulina
Da ste bogdom u Sibiru.....
Ko ih šiša kad nisu iz Niša 😂
E cuj slavni srpski glumac?!
Ili su ovi oni, ili oni ovi ali to je isto pleme. Ako zovnu Šešelja znaće se da su ovi oni. Ćirilica
Tjerajte ovu stoku braćo Mostarci dok se još nisu udomaćili u gradu nazvanom po čuvenom Mostu.
čovjek da se rasplače od sreće. pitanje : da li su srbi konstitutivan narod u kantonima sa hrvatskom većinom ?
Ahahaaaaa
Da mi neko odgovori, šta će Srbiji konzulat u Mostaru, to su troškovi, obaveze, koliko Srpskog stanovništva živi tamo u zapadnoj Hercegovini pa oni kao da su Njemacka ili Amerika, banana država i njen konzulat u drugoj banana državi, idioti
Umjesto da se protjeraju svi zvanicnici neprijateljske Srbije sa slobodne teritorije BiH, Bosnjo im jos i organizuje priredbe, ne bi li se sto komfornije osjecali dok komadaju BiH. Sta ti je Bosnjo, tako nesto nidze vise na dunjaluku neces naci.
Srbija je nastala jednostranim proglašenjem neovisnosti od državne zajednice Srbije i Crne Gore, u junu 2006.
Jel čovke održao predavanje?