Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....zlatko i ostali političari...........imate priliku cijelu godinu pomoći hendikepiranim osobama, a ne samo danas hvatati jeftine političke i pr bodove......srami se...........
Ne racunajte na njega, on je ovdje SLUCAJNI PROLAZNIK...
Mozemo misliti sta god hocemo, ali on je jedini politicar koji se sjetio obiljezti danasnji Medjunrodni dan osoba s Downovim sindromom. Palac gore, ostali neka se srame.
Internacionalac sta tebi znaci taj dan i ovome goru u pederskim carapama a nista necinite za njih?
Meni znaci sve ono sto tebi ne, nazalost. Mozda i ti jednog dana shvatis da imas dusu i postanes bolji covjek. Do tada, oprosti mu Boze, jer ne zna sta pise.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mali čin, velika stvar. Lagumdžija je pokazao da iza njegove arogancije (kako ga neki karakteritziraju) leži i jedna dobra duša
Ovo je pohvalan čin,kakav god bio Lagumdžija on je jedan od nekoliko sposobnih i senzibilnih političara po sve kategorija društva, bar ovim to pokazuje
Ja se ovog nikad ne bi sjestio. Lijep gest prema osobama koje imaju Downov sindrom. Ne treba ih zapostaviti.
Svaka cast, jedini politicar koji se sjetio da obiljezi ovaj dan. Nadam se da cemo se iduce godine svi sjetiti ovog dana kroz isti gest i ne omalovazavati humane poteze drugih ljudi.
OBUO RAZLICITE CARAPE I RJESIO SVE PROBLEME DJECE SA POSEBNIM POTREBAMA.. al ajd bar se sjetio da obiljezi ovaj dan makar i politicki obojenh carapa za razliku od njemu slicnih!
Mislim da ovo nema veze sa politikom, covjek je sam iskoristio sto je na polozaju da moze pokazati odlican primjer. Svaka cast
Svaka cast, maksimalna podrska za ovakav gest.
Ipak ovo je divan gest, ovo bismo svi trebali, a ne radimo. Divno je s ljudske strane, a politiku sada treba ostaviti sa strane...
U mene su uvijek razlicite, jedna poderana na peti, jedna gore dje su prsti
Gosn Slagumdžija zašto niste pozvali da dođu i drugi imbecili koji sebe zovu bh političarima, pa da onda užitak bude potpun? Kako te nije sramota da se uopšte pojaviš u javnosti nakon svega što si učinio što nije trebali i nakon svega što je trebalo a nisi učinio, pohlepni lopove!
Downov sindrom je ozbiljna bolest. nije se saliti sa ovim i ne zelim to nikome cak ni u svojoj blizini da ima. solidarnost kojiu je ministar vanjskih poslova nije za ismijavanje vec za pohvalu da su i drugi iskazali solidarnost ne bi im nista bila a ovim oboljelim bi mnogo znacilo. svakako da se treba posvetiti mnogo vise paznje ovoj populaciji i pomoci im.
moraju bit crvene čarapice....
ovaj ti napravi downov sindrom ako mu se previse izlozis ;-)
Lagumdzija u odnosu na druge politicare se sjetio i pokazao je drugaciji od onih politicara koji bi ovo ucinili samo onda kada bi imali licnu koristi od toga ili da im neko plati!
A znaš li da tim osobama ni 21.03. još nije iplaćena invalidnina kao ni ostalim civilnim invalidima?Važno je da ste vojnim isplatili od njih imate glasove na izborima a od ove djece ne iako polovica vojnih takozvanih invalida sasječe šume po BiH i radi po ugovoru po djelu.Niti KLIX nije bolji ZAŠTO se nepiše o DJECI INVALIDIMA BEZ PRAVA???
Ovo što pišeš nije istina, invalidnine su isplaćene, kasne najviše 7-10 dana. Svaki mjesec je isplaćen, 100% znam.
Pa ti se RASPItaj MAJMUNE KOMe lažeš kako 10 dan, 21 je danas jel to 10 dana?I isplaćene su vojnim a NE CIVILNIM koga LAŽEŠ *** te Zlatko u Pakšu!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)