Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dani djeteta u turskoj, u zenici?!
I kažu mi nismo Turci. Strašno!
ljudi jeste li vi normalni sta radite
Jeko Elif😂
PUNO LOŠIH KOMENTARA I GLUPIH, kad je o djeci riječ podržavam ovakav praznik i dan, toliko radosti na jednom mjestu, i trebaju djeca da imaju svoj dan i da se organizuju za djecu ovakve stvari
djeca su tu samo za paravan, ne budi naivan.
zenica ti je to
radi se o promociji Turske, samo što je pogurana od strane SDA.. da Nijemci žele promovirat mogli bi i oni da plate
Ne vidim ništa loše u ovome. Dogodine da slavite i dan djeteta u Njemačkoj, u Bosni. xD Usput, malo ste prećerali sa zastavama. Ima jedno 1000 zastava
Ja nikad nisam razumio: sto to imaju Bosnjaci s Turcima. Osim vjere Nista. Bosnjaci su slavenski narod i bilo bi im pametnije da se druze s bracim Slavenima.
Sa 40% ilirskih gena,20% keltskih gena,15% germanskih gena i samo 10% slovenskih gena bošnjaci nikako ne mogu biti sloveni.Zato traže "braću slovene" medju drugim narodima.
Kaze: pored bosankog najljepsi jezik na svijetu! LOL 😂😂😂😂
Smeta balijama Turska ali zato sretno svoju djecu šalju u katoličke škole to im ne smeta .
MašaAllah, samo neka se raduje djeca, kompleksasi nisu bitni.
SDA je samo Erdoganova ruka u Bosni i Hercegovini, nećete ponos bosanski ugasiti sa ovim turčenjem i pravljenjem Turaka od Bošnjaka, sve je više i više mladih i obrazovanih Bošnjaka koji ne daju na svoje ! BAKIROVI TURCI, ODZVONILO VAM JE 2018 GODINE ! Skupa sa Bakirom idite u Istanbul, neka vas Ćeric vodi vašoj majci a nas Bošnje ostavite na miru !
Tužno.
Joj papanijade cuj doveli "Elif" pa nije ni cudo sto nam se svi smiju hahahahahah i jesmo za vica
ihh sad srbadiji muka hoce se pojest,ko vas ba jebe ako vam smeta imate i vi rusiju
Mi fakat nismo normalan narod
Fuj!