Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kozmetikom Zakona o CZ ako se odvoje vatrogasci i gorska služba spasavanja od CZ, kao što je to bilo do nedavno, CZ će se moći komotno ukinuti a sa njom i desetine i stotine odlično plačenih uhljeba. Treba kvalitetno uvezati sistem Hitna- Vatrogasci- Policija i preko općina usmjeravati sredstva za saniranje korita rijeka od izljevanja i stimulirati šumarstvo za kvalitetniju zaštitu šuma od požara i naravno raditi na ojačavanju dobrovoljnog vatrogastva.
Moze li veca katastrofa od vas takvih da nas spasite od njih? Ne,nemoj mi pomagati molimmm teee,pusti me da umrem fino i dostojanstveno,samo mi nemojte pomagati vise,hvala za sve do sada,cao prijatno arivederci...
Pise na slici 1. mart , danas je treci mozda nisu radili pa odgodili dan
dva