Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad poredit Mo i Prijedor?? Dole u Mostaru je postojala regularna Armija BiH sa komandom u sred grada u zgradi Vranici (o čemu se u Prijedoru moglo samo da sanja) u Mostaru i Hercegovini su logore imali i Hrvati na Heliodromu i Dretelju i Bošnjaci u Jablanici i 4 Osnovnoj. Iz perspektive Prijedora je totalno nerealno porediti Mostar sa Prijedorom. Taj sukob Armije i HVO dole je bio nepotreban. Počast svim žrtvama Prijedora i nek je tzv. Haškog (političkog) suda sramota.
Da čujemo i šta druga strana kaže o tome. https://poskok.info/hms-donosi-kako-je-tzv-arbih-planirala-zauzeti-mostar/
@drugPero ...pa seratoru ovog teksta bi pozavidio i smiljko šagolj......
@BotDetektor3000 Super je kad svi sve znate, onda zašto komentari na ovo ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Isto su prosli i srbi u sarajevu
Mostar u ❤
Tako treba,bravo za Mostar.Covic je veleizdajnik i za svoj narod i za samu Hrvatsku,a pogotovo za Bih.Ruski igrac koji preko dodika uvlaci Ruse pred same kapije Hrvatske.Nekad ce Rus pomoci Srbima da vrate trecinu Hrvatske,nikad se Srbi nece odreci Rsk-a i Hrvatske,a Covic im trasira put,zato je i protiv NATO-a za Bih.Pravi srpski ubaceni elemwnt
Opet ustase nisu mogle osvojiti 1 metar mostara.